{ Gave barna kan lage selv! #populært }

Det nærmer seg farsdag!

I den forbindelse vil jeg komme med et supert tips til gave barna kan lage selv – perle tre-på-rad-spill!! =)

Dette spillet perlet småtassene og jeg da jeg skulle en tur på Holmen-senter i forbindelse med morsdagen i våres, og det var kjempegøy!! Vi har spilt SÅ masse på dette lille spillet – gutta synes det er kjempegøy og finner det ofte frem. Kjempekoselig at de kan lage det selv! Dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele bilder nå som det nærmer seg farsdag, om du er på jakt etter noe koselig barna kan lage selv til pappa =) En tegning eller kort er selvsagt utrolig koselig, men om dere har lyst til å lage noe mer er dette et koselig tips – da kan man spille mye sammen =)

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...