{ GiveAway // Kalenderbok: Kos med Kaos // Idebank for småbarnsforeldre }

De fleste kjenner sikkert til Nina bak bloggen Idebank for småbarnsforeldre – og har kanskje testet ut et eller flere av familiens kreative idèer! Familien har nå designet en egen kalenderbok, kanskje har du allerede kjøpt deg en?

Det er en stund siden jeg kjøpte meg boka mi, men har rett og slett ikke rukket å blogge den enda da dagene har helt forsvunnet i det siste. Nå er det jo Januar allerede, så da er det tid for å begynne å bruke den! ♥

Selv pleier jeg å notere ned alt på mobilen, og takk og lov så koordinerer den seg med mac´n – dermed har jeg jobb og familie og alt samlet uansett hvor jeg sjekker. For jeg husker jo INGENTING uten å skrive det opp! Men, etter å ha lest en del om boka til Nina fant jeg ut at jeg måtte jo bare bestille meg en – denne tenkte jeg kunne være fin å bruke hele familien i sammen!

Inni boka er det også litt annet enn “bare” kalender – herlig!

Dermed kan det bli litt som en minne-bok for hele familien, tipper denne kan bli populær hos småtassene; jeg tenkte nemlig at de kan få lov til å være med å skrive opp ting osv osv. Nå som Lukas har blitt skolegutt har han jo begynt å lese og skrive, og jammen har lillebror begynt å slenge seg med!

Kos! ♥

I boka er det også noen oppskrifter osv,

…samt litt kreative tips!

Du finner mer info om kalenderboka HER.

Jeg har vært så heldig å bli litt kjent med herlige Nina via bloggverdenen – og hun er også med i boka var JukseSuperMamma! Fantastisk med innspill fra en travel firebarnsmamma ♥

Da jeg bestilte boka mi sendte Nina med ei ekstra bok jeg kunne gi bort – legg igjen en kommentar på instagram eller facebook så er du med i trekningen! Vinneren trekkes onsdag kveld =)

Ønsker deg en fantastisk dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...