{ GiveAway } Vinn HalloweenStash!

 

 

halloween giveaway

 

G I V E A W A Y ´ N    E R     A V S L U T T E T 

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Den siste tiden har det kommet mange nye følgere til bloggen/instagram/FB – hvilken ære at DU vil følge meg! ♥ Tusen tusen takk! ♥ Dette må såklart feires, og hva passer vel bedre enn en giveaway? Selvfølgelig med HalloweenStash, da Halloween er rett rundt hjørnet. Flotteste FestFabrikken er også med på giveaway´n, så her blir det masse lekkert til et herlig kakebord/sweet table, eller til å dekke et bord! GiveAway´n består av herlige glassflasker fra FF  – disse har jeg pimpet med hamp og plastedderkopper. Mange herlige sugerør i sort og oransj, noen svarte og hvitstripede sugerør har jeg festet små kartong-flaggermus til. (kjempestas hos smågutta mine!) Laget av flaggermus kjøpt på ikea. Sugerørene er perfekte til cakepops etc, i pakka er det maaange nydelige sugerør. Lekre cupcakeformer ifra FF, i både oransj og svart/hvitt – disse er perfekte til alt ifra cupcakes (hihi, såklart!) til popcorn, godteri, frukt, mousse/pudding etc etc. Stilige svart/hvite chevron papirposer ifra FF, pappkopper med edderkopper og flaggermus kjøpt på ikea (til popcorn, pudding/mousse etc), edderkoppinvitasjoner (ikea), glitrende svarte katter & flaggermus kjøpt på Søstrene Grene. Store edderkopper og gresskar også kjøpt på Søstrene Grene. Etiketter til kakebordet etc har jeg designet i photoshop, store etiketter til feks godteriposer med teksten “happy halloween”, cupcakewrappere i ulikt halloweendesign, og søte svarte popcornbokser med flaggermus-utklipp. Og såklart teksten “knask eller knep” i kartong! (kuttet av sort kartong)

Phui, tror jeg fikk med det meste nå! Har du lyst på dette? Del bildet/innlegget på Facebook og følg/lik ToneroseDesign & FestFabrikken – så er du med i trekningen! Husk å legge igjen en kommentar, slik at jeg kommer i kontakt med deg når DU vinner!

Ønsker deg en fortsatt strålende lørdagskveld!

(ønsker du å shoppe hos FestFabrikken, gir kode ToneroseDesign bittelitt rabatt)

Stor klem,

tonerose underskrift

10 Comments

 • Pia on October 22, 2013

  Jepp, jeg vil gjerne vinne! Gutta gleder seg til Halloween – det er liksom en dag man ikke slipper unna…

 • Cecilie Wolff on October 20, 2013

  Følger selvsagt begge to

 • Linn on October 20, 2013

  Delt <3 Utrolig stas med flere følgere og en konkuransse 🙂

 • Tone on October 20, 2013

  Har delt og håper veldig på å vinne!:)

 • Therese on October 20, 2013

  Jeg er med på give awayen! Liker selvfølgelig begge sidene! Har en bror som har bursdag (blir 10 år) på Halloween, og en datter som har et par dager etter, så hos oss er det halloweenparty hvert år. Hadde vært perfekt med litt ekstra stash til festen!

 • Mari on October 20, 2013

  Jeg har delt det på insta

 • Jeanette on October 19, 2013

  Såå masse fint! Håper veldig at jeg vinner denne pakka og at du fortsatt legger ut all den inspirasjonen som du gjør nå, spennende å følge deg! 🙂

 • Stine Lervik on October 19, 2013

  Jeg er selvfølgelig med og krysser alt jeg har for å vinne. God kveld, flinke du

 • Nina-Jeanette Dalen Evensen on October 19, 2013

  Så morsomt 😉
  Gratulerer med flere følgere forresten!
  Ha en super kveld, Tone 🙂

Leave a Reply