Gjør du noe ut av Valentinsdagen?

Pleier du å gjøre noe ut av valentinsdagen?

Jeg har vært så heldig og vanligvis få blomster av mannen min – også har vi gjerne kost oss med litt ekstra god middag el =) Da jeg bodde i USA husker jeg godt at jeg syntes det var så herlig at det var så mange som gjorde så mye ut av denne dagen, ekstra mange klemmer, gjerne små overraskelser til hverandre/hilsninger osv. Rett og slett en dag til å bli glad av!

Det blir hva man gjør ut av det, så hvorfor ikke gjøre det til en litt ekstra koselig dag? Enten det er å glede de du bor sammen med, en god venn – eller sende et kort i posten til familie som bor langt unna?

This image has an empty alt attribute; its file name is Valentinsdag-liten-gave-IMG_9510-768x1024.jpg

I fjor pyntet jeg litt i huset, laget et deilig charcuteriebrett til middag, og overrasket familien med en liten pakke til hver på morgenen. Akkurat en liten gave har jeg ikke pleid å gjøre før, men det var så koselig! Trenger ikke være så store greiene =) Jeg var også så heldig å bli overrasket av mannen min med nydelig blomster, og deilig frisk frukt og bær til lunch!

This image has an empty alt attribute; its file name is Valentinsdag-små-gaver-søtsaker-frokost-IMG_9515-768x1024.jpg

Herlig =)

Til gutta fylte jeg en stor glasskrukke med sjokolade-frokostblanding, og en liten skål med søtsaker. En morgen ganske utenom det vanlige ja! Overhodet ikke noe som pleier å høre hjemme en hverdagsmorgen for å si det sånn =)

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien VALENTINSDAG samlet HER

No Comments

Leave a Reply