{ glam kake // Ramboline }

ramboline_glam_cake_designcake_gold

Jeg håper du har en STRÅLENDE fredag ✭ I boka mi finner du et bildedryss av dessertbordet jeg laget til den HERLIGE dama bak TM Design,  her er kaka jeg laget til selskapet deres! Hun importerer de RÅESTE møbler, og i nå står snart showrommet i Hønefoss klart – gleder meg sååå til å se etterhvert! ♥

Om hukommelsen min stemmer var kaka en rød fløyelskake med hvit sjokolademousseostekrem, trukket med marsipan. All pynt i marsipan og sukkerpasta (disse blomstene lager vi på blomsterkurs2, du finner også trinn-for-trinn i boka mi) Det synes desverre ikke på bildet, men det sorte på kaka er skinnmønster, såklart! hihi. Alle perlene på kaka er gullfargede sukkerperler ♥

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage dette dessertbordet vakre Veronica – en spennende utfordring med sort, gull og glam! Gøy gøy gøy!

Invitasjonene jeg laget i gull og sort skinn finner du HER.

Ønsker deg en deilig dag i dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...