Glassflasker til Halloween { DIY } reblogging

halloweenflasker copy

Søøøøøøøt og forholdsvis enkel pimping av glassflasker til Halloween – litt hamp snurra rundt flaska (flasker ifra FestFabrikken.no) – og pyntet med plastedderkopper fra Europris. Herlige papirsugerør kommer også fra FestFabrikken, de små flaggermusene i kartong kjøpte jeg på IKEA i fjor, men disse kan du også klippe ut av svart kartong/papir. Jeg har brukt to stk per sugerør, og festet sammen i hver ende med dobbeltsidig teip. Ta-taaaaaa!

✭ happy halloween! ✭

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...