{ Gledelig jul! }

✭ H a p p y    j u l a f t e n ! ✭

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag sammen med de du er aller mest glad i denne dagen!!

Jeg håper du har mulighet til å senke skuldrene, slappe av – og NYTE!!! Husk at du ikke trenger å stresse så masse med hvorvidt det blir sprø svor på ribba, det går gjerne bra uansett som den er sprø eller ei – så kan du heller kose deg med dagen, senk kravene du har til deg selv – da kan du slappe av og kose deg litt istedenfor å stresse! =)

Etter at vi fikk barn synes jeg “magien” ved julen har kommet tilbake igjen, julen er mer lik slik jeg selv husker den fra da jeg var liten ♥ Juletradisjoner, kos, tid sammen med de vi er glade i, et roligere tempo…  All forventningen, spenningen og den utrolige gleden!!

#takknemlig

Riktig god jul!! ♥

Stor juleklem ifra meg til DEG! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...