{ Glitrende glass til nyttårsaften }

Håper du har storkost deg i jula ♥

I dag kjører jeg en reprise på glitring av glass – PERFEKT til nyttårsaften!! Og det beste av alt – det er superenkelt! Du kan bare bruke glassene i skapet, glitteret kan du enkelt fjerne senere =)

Limer inn video også, om du synes det er enklere å se på istedenfor å lese ♥

KL5A6931-copy2

Lag glitrende glass til nyttårsaften

Flere har spurt meg om alt glitteret jeg hadde på dessertbordet på God morgen Norge – ja, jeg vet jeg er glad i glitter, hihi! Men er det EN dag det passer med masse glitter så må det jo være nyttårsaften! =)

…har du lyst til å se VIDEO isteden limer jeg inn denne også:

Det er klart jeg gjerne kan lage en liten tutorial på hvordan jeg laget disse glassene jeg viste på God morgen Norge ♥ Kjempegøy at det var så mange som likte de! Det er visst flere enn meg som elsker alt som glitrer, herlig!

   1

Jeg har brukt helt enkle glass ifra Skeidar/Bohus, til dette kan du bruke akkurat de glassene du ønsker. Du kan sette dine glitrende glass i vann etter bruk, og ved å la de stå der en stund vil glitteret løsne, og du kan skrape det bort. Dermed kan du gjerne bruke glass du allerede har hjemme! Jeg starter med å male glasset med decopagelakk, dette finner du på panduro, europris el. Mal et jevnt lag der du ønsker at det skal være glitter.

2

Når glasset er ferdigmalt drysser du glitter over, her er det lurt å jobbe raskt slik at du rekker å få glitter overalt før limet/lakken tørker. Glitter får du tak i på hobbybutikker, blomsterbutikker, bokhandlere etc. Jeg har hatt glitteret over i en kopp, dermed kan jeg drysse mer glitter raskt over slik at jeg er sikker på å få alt dekket. Ved å legge et papirark under kan jeg fint samle opp alt glitteret som blir igjen, og helle dette tilbake i gullkoppen min (herlig kopp ifra FestFabrikken)

3

Rist/dunk godt av overflødig glitter når du er ferdig, da slipper du at det blir glitter overalt (!) under selskapet. Tørk gjerne av toppen/de områdene du ikke ønsker glitter på glasset, med en serviett etterpå. Dette er det enklest å gjøre etter at limet har tørket, ellers er det fort å få med noe av limet når du tørker.

4

Ta-taaaa! Glasset er ferdig! Jeg fylte mine med sjokoladepudding nederst, og vaniljesaus over  – men disse kan du selvfølgelig fylle med akkurat det du liker! Husk å la desserten avkjøle seg litt før du heller de i glassene om det er dessert du koker, da unngår du at evt et glass sprekker. Jeg plasserte supersøte små gullskjeer på toppen av hvert glass, disse har jeg bestilt på ebay. Elsker de!

Her har jeg hatt glitter på glasset, men du kan selvsagt velge å feks ha glitteret kun på stetten. Limer inn et bilde av dette også:

glitrende glass fargerik gele DIY

Håper dagens innlegg var til inpsirasjon ♥

Stor klem!

// Bilder fra disse dessertbordene fra nyttårsaften finner du HER

// Har du lyst til å se videoene fra God morgen Norge finner du de HER

// inspirasjon til nyttår finner du samlet HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...