{ glitrende kake // gratis nedlasting // kakebanner }

KL5A8293_glitrende_kake_cake_gratis

Happy day!

 Er du tilbake på jobb i dag? Isåfall håper jeg det blir årets aller beste jobbedag! Selv er så heldig å jobbe sammen med verdens beste tvillingsøster disse dagene – på et spennende prosjekt! Gleder meg STORT til å fortelle mer om dette ♥ Håper håper håper det faller i smak…!

Dagens kake laget jeg da jeg var så heldig å få russebilgjengen på besøk (hihi, det begynner å bli noen år siden russetida kan du si, utrolig stas å treffe så mange av jentene igjen!!) Først spiste vi tapas, og etter maten var det klart vi måtte ha en liten kake. Har jeg tid til det synes jeg selvsagt det er stas å ordne istand en liten kake ♥ Jeg hadde tenkt på dette i forkant, og laget dermed større porsjon/ganget opp oppskriften sist gang jeg laget rød fløyelskake, stekte disse i små former, pakket inn avkjølte bunner og smatt de i fryseren. Dermed var denne kaka forholdsvis rask å slenge isammen! Jeg ELSKER å ha ferdigbakte bunner (og gjerne krem, her har jeg brukt hvit ostekrem!) liggende i fryseren om jeg plutselig får besøk, eller gjerne også til når vi skal feire bursdager osv her hjemme – det er gjerne MYE annet som skal ordnes i forkant av besøket.. (som feks å rydde/vakse, hihi!)

Kaka er stashet med litt spiselige “paljetter” og glitter, hihi! (glittringen synes desverre ikke så godt) kanskje planlegger du en kake til nyttårsdaften – kanskje denne kaka kan være til inspirasjon? Jeg legger ved skiltet til gratis nedlasting, om DU har lyst til å lage likt! Skiltet er laget av kartong, alt annet på kaka er spiselig, blomst laget av marsipan.

Enjoy!

_glitrende_kake_cake_gratis_skiltHappy bittelille nyttårsaften! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...