{ golf – minicupcakes // diy spiselig gress }

KL5A3729 copyPå dessertbordet på lørdag forsøkte jeg å hente inn interessene til hovedpersonen, dermed ble det minicupcakes med golf-tema! Her har jeg laget gress av litt kokos, legg kokos og grønn pulverfarge (finnes hos kakeutstyrsbutikker, feks kakeboksen.no) i et glass, skru på korken og rist. Ta-taaa! Perfekt gress, kjempesøtt på toppen av bittesmå cupcakes til feks golf-tema, også søtt om du planlegger fotballbursdag etc. Jeg laget små golf-skilt/flagg av coctailpinner/tannpirker som jeg festet marineblått silkebånd til med dobbeltisidg teip, deretter klippet de i fasong av en vimpel. Små hvite sukkerperler var perfekte som små golfballer ♥ Wrapperne har jeg designet i photoshop.

Hva synes du?

Ønsker deg en vidunderlig tirsdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply