{ Goodiebag & Ballongslipp: FORELDRE & BARN / BABYDRØM }

foreldre & barn babydrøm KL5A0425 copy

Happy lørdag!

Jeg håper du får en DEILIG dag sammen med de du er aller mest glad i ♥ Her hos meg går det i ETT med forberedelser til mandagen – klart det tar tiiiiiid å forberede et så stort event! Dette blir SÅ bra jenter, som jeg gleder meg!! I dag vil jeg avsløre enda en herlig sponsor som vi er så heldige å ha med oss på instagramtreffet vårt på mandag – vi får både Foreldre & Barn magasin, samt Babydrøm i alle våre goodiebags!

Jippi!

foreldre og barn 2

I ballongslippet befinner det seg også et gavekort med et års abonnement på Foreldre & Barn!!

Har du lyst til å kjøpe abonnement på Foreldre & Barn til deg selv (!) eller noen du er glad i til jul har jeg fått lov til å dele et par fine tilbud med mine blogglesere. Klikk på bildene for å komme til tilbudet – du kan få et herlig bamsehode fra Sprell med i pakken, eller nydelig ullbody eller babytøfler i lammeskinn fra Lillelam.

Abonnement på magasin er herlige julegaver – den fortsetter lenge å glede; helt perfekt!


foreldre og barn

Du finner Foreldre & Barn og Babydrøm på Facebook, samt på instagram finner du Foreldre & Barn HER og Babydrøm HER. ♥ Abonnerer du på Foreldre & Barn kan du gratis melde deg inn i Foreldre+

Du finner mer informasjon om boka JukseSuperMamma her – og boklanseringen / instagramtreffet HER.

Dette blir fab jenter – jeg GLEDER meg!! Har du ikke rukket å melde deg på enda gjør du det HER ♥

Vi sees på mandag!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...