{ Goodiebag-innhold: ALFABETIKA }

alfabetika KL5A0580 copy

Jippi!!

ALLE får vi hver vår herlige poster fra ALFABETIKA oppi goodiebagen vår!

HJERTELIG tusen takk til herligste Alfabetika!

Det var STOR stas her hjemme da jeg åpnet et par plakater for å vise frem til småtassene. De begynte ivrig å telle alle dyrene, samt synge alfabet-sangen. Ingen tvil om at dette var perfekt for mine to på 6, og 4.5 år! Alle produktene til Alfabetika kan man starte mye tidligere enn dette med også altså, stas lenge! Herlige illustrasjoner, rim, regler osv  – kjempekult ♥ Vi må nok en tur på IKEA og kjøpe oss noen rammer nå, så vi får hengt opp på de nye rommene deres! (gleder meg til å vise bilder etterhvert, har jo ikke rukket å vise frem noe av det nye huset enda!)

2 KL5A0561 copy

Men, tilbake til goodiebagene våre – tenk at alle sammen får hver sin plakat! Jippi!! Jeg synes designene hennes er helt nydelige!

Alfabetika har mange herlige produkter, det er fantastiske Anne-Lise som står bak merket. Titt gjerne innom nettsiden hennes for inpsirasjon og tips – der finner du også fargeleggings-bokstavkortene hennes til gratis nedlasting! Lukas elsker sine, veldig stas å fargelegge og  lære bokstavene. I nettbutikken hennes finner du mange flotte produkter som inviterer til lek og læring.

KJEMPEFINE julegaver!

Er du av den kreative typen har hun nedlastbare oppskrifter på ABC-strikking osv i nettbutikken også, kjempekult ♥

På nettsiden til Alfabetika finner du også nødnummersangen som hun og herlige Nina fra Idebank for småbarnsforeldre (som er med i boka vår JukseSuperMamma!) har designet & skrevet – GENIAL! Kjempefin til å lære barna nødnumrene på en morsom måte!!

Du finner Alfabetika på instagram HER, og på facebook HER. Følg henne gjerne!

2KL5A0580 copy

I dag har jeg knipset enda flere bilder av produktene fra våre fantastiske sponsorer til treffet vårt – vi får så masse flott! Alt kommer på bloggen så raskt jeg rekker ♥ #takknemlig Den ene stua her er stappfull av alt som skal innover på mandagen – wooop wooop!! Blir nok en del turer med min store bil bare for å få med alt til Comfort Hotel Union Brygge, fantastisk!!

GLED DERE JENTER!

Husk å si ifra til dine instagramvenninner om boklanseringen – det blir en FAB kveld med vidunderlige gaver!! Har du ikke meldt deg på enda så kan du gjøre det NÅ, – på denne siden!

Vi sees! ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...