{ Goodiebag-innhold: Wik & Walsøe }

wik-walsøe2

Jippi!

Dette har jeg gledet meg til å kunne fortelle – tror dere ikke vi alle er så heldige å få hvert vårt produkt fra Wik & Walsøe oppi goodiebagen vår?? *klype-seg-i-armen* Jippi!! Jeg elsker disse magiske Alv-produktene, heldige oss! Fabelaktige Maia har tryllet til dette for oss – hjertelig takk vakre ♥ Og ikke minst HJERTELIG tusen takk til fantastiske Wik & Walsøe som gir bort dette til oss – ALLE får hver sin!! Jippi!!

Du kan se alle de fabelaktige produktene deres her, følg de gjerne på instagram. LITT stas å kunne avsløre første sponsor til goodiebagene – også er det dette liksom, hihi. HERLIG!! Om du ikke har meldt deg på instagrameventet / boklanseringen av JukseSuperMamma på mandag kan du gjøre dette HER. Det blir fab!

Velkommen jenter, jeg GLEDER meg!!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...