{ Gratis cupcakewrappere til Pokémon-Party }

Gutta bakte muffins til bursdagsfeiring – og pimpa de med cupcakewrappere som matchet temaet!

De insisterte på å pynte de med små Pokèmon-leiker som jeg hadde kjøpt inn til bursdagen (tenkte min var egentlig å pynte barnebordet med disse, jeg kjøpte pakke med små Pokèmons på Ebay) Det var jo perfekt mente de, for da fikk de som spiste cupcake´n figuren! ..og størrelsen passet jo SÅ bra! Haha, de var ganske herlige da de ivrig forsøkte å overbevise meg om hvorfor disse ville passe perfekt som pynt på cupcakene =) Det hadde nok INGEN sammenheng med at dette var til den første familiebursdagsfeiringen hvor det kun er Lukas og Daniel som er barn og de da innså at de høyst sannsynlig kunne komme til å ende opp med alle sammen selv.. Haha! =)

Det spilte jo ingen trille for meg hva de ble brukt til, så da endte vi opp med å ha de på muffins =) De bakte vaniljemuffins – en superenkel oppskrift hvor de klarer å lage de helt selv, oppskriften finner du  HER. (dette er oppskrift på sjokoladecupcakes, men vi dropper bare kakao/Nesquick for å få vaniljecupcakes) På toppen av muffinsene er det melis+vann som er farget gul =)

 

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til print. Høyreklikk på bildet og velg “skriv ut”. Skriv ut på A4 kartong, gjerne litt tykk kartong (vanlig kopiark er for tynt, og evt smør/fett fra cupcakene vil raskt sive gjennom og gjøre wrapperen flekkete) På de du ser på bildet har jeg brukt glossy fotopapir, da får du sterke fine farger (kartongen er ikke alltid så tykk om man kjøper rimelig fotopapir, men smetter du muffinsene oppi wrapperen like før servering pleier det fungere bra. Blir de derimot stående lenge vil du få flekker på wrapperen om du ikke bruker tykkere kartong)

Enjoy! =)

Stor klem!

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// mer gratis print finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...