{ Gratis design til cellofanposer med godteri til knask-eller-knep´ere }

Jeg har tidligere tipset om å pakke inn smågodt i søte små poser/cellofanposer til Halloween – ofte velger man å kjøpe inn ferdiginnpakket godteri til å dele ut til små knask-eller-knep´ere som kommer på døra, men dette er gjerne en del dyrere enn å kjøpe feks smågodt. Personlig liker jeg godt å dele ut innpakkede søtsaker da jeg synes dette er mer hygienisk – men da er det selvsagt supert med tips til mer økonomiske varianter enn å kjøpe alt ferdig!

Her har jeg pakket inn små vingummi-godteri-flaggermus i søte små cellofanposer, kult, rimelig og godt! =)

Deler disse printene jeg designet til en av gangene jeg var så heldig å bli invitert til God morgen Norge i forbindelse med Halloween, dermed kan du lage akkurat like om du vil! Disse er overhodet ikke et must for å lage små innpakkede mini-godteposer, men gjør de ekstra kule om man har tid og lyst =)

Bildet under blir større om du trykker på det, så kan du printe ut på hvit kartong A4. Klipp rundt og legg i cellofanposen.

Gratis nedlasting til privat bruk ♥

Halloween etiketter cellofangodteposer ToneroseDesign

Håper det faller i smak ♥

Stor klem!

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// mer gratis print finner du samlet HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...