Gratis diplom // Julegavetips

Julegaver barna kan lage selv?

Hva med et diplom? Koselige julegaver ♥

Etter at jeg delte diplom til pappa til farsdag fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage til andre familiemedlemmer også, og det er det klart jeg kan =)

Jeg gjorde det enkelt og brukte samme design, deler i dag diplom til Bestemor, Bestefar, Tante, Onkel, Mamma og Pappa =)

Håper de kan være til glede!

Klikk på ønsket bilde et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Skriv ut på vanlig A4 papir, eller bruk evt hvit kartong om du ønsker stivere diplom. La barna fargelegge og skrive på! Sett diplomet gjerne inn i en ramme om dere har lyst til det, da blir det enda litt mer “ut av” gaven =)

Have fun!

Stor klem =)

// all gratis print finner du samlet HER

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply