{ Gratis // Halloween – spå }

Jeg håper du har hatt en fiiiiin Halloween! Her hos oss har vi kost oss masse med HalloweenParty med hele klassen i helga, fullt hus!

Det var skikkelig skikkelig skikkelig gøy, som minstemann sa =)

I forkant av festen rigget jeg klart litt forskjellig, blant annet laget jeg litt som barna kunne drive med mens de satt ved bordet. Erfaringsmessig ifra barnebursdager synes vi det har vært veldig kjekt med noe barna kan drive med når de sitter ved bordet, enten det være lego, fargelegging el. Da blir de gjerne sittende litt lengre, og ikke minst – alle er litt roligere!

Dermed tenkte jeg selvsagt likt til klassefesten =)

Til forrige bursdag laget jeg istand Pokemon-spå´er som barna fylte ut innhold i selv, dette var såpass populært at vi tenkte det kunne være gøy å gjenta dette til halloweenfesten! Denne gangen laget vi de en del mindre, artig å variere litt =)

Siden jeg forrige gang endte opp med å brette de fleste spå´ene iløpet av selskapet da barna spurte om dette  (tenkte eg de ville brette de selv) – så valgte jeg å brette de klare i forkant av festen denne gangen, så gjensto det kun å skrive innhold inni spåene selv, evt fargelegge om de ville det, og selvsagt leke med de =)

Klikk på bildet over om du ønsker spå´en i stor størelse, da popper bildet opp i større størrelse som egner seg bedre til utskrift. Har du lyst til å lage små spå´er slike som jeg laget denne gangen klikker du på bildet under, da får du du 4 spå´er når du skriver ut 1 a4-ark =)

Klikk på ønsket bildet slik at det blir større, da egner det seg bedre for utskrift. Skriv ut på hvit kartong/ark – størrelse A4. Klipp rundt og brett langs alle linjer.

Håper du likte halloween-spa´en! =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!!

Stor klem =)

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// gratis print finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...