{ Gratis KakeKurs // Demo // BuskerudStorsenter }

intro sommerfugler1 copy

Planer for morgendagen? ♥ I morgen er jeg invitert tilbake til BuskerudStorsenter – der vil jeg vise deg trinn-for-trinn hvordan du kan lage denne kaka selv! ♥ Gratis KakeKurs/Demo – håper å treffe DEG!

✭ VELKOMMEN ✭

Ønsker deg en fantastisk dag i dag! Her hos meg står det forberedelser til morgendagen på tapetet i dag, først en tur til storsenteret på formiddagen, deretter bursdagsfeiring med familie på ettermiddagen. (feiring av meg og mannen, han har akkurat hatt bursdag, jeg har på søndag) Heldige meg! Happy fredag til DEG!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...