ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis morsdagskort // Fargelegging // DIY }


På søndag er det morsdag, og i den forbindelse har jeg laget søte små morsdagskort til fargelegging – disse deler jeg på bloggen til gratis print =)

Som jeg tidligere har nevnt er jeg så heldig å være invitert til Holmen Senter på lørdag, og i den forbindelse har jeg med meg ulike DIY barna kan lage på senteret til morsdagen. Et av DIY-elementene er selvsagt morsdagskort, dermed designet jeg ulike varianter som barna kan fargelegge om de har lyst. Kjempekoselig å få et kort!

(det vil også bli mulig å lage ulike DIY-gaver til mamma´n sin, deilige smaksprøver og  KNALLTILBUD på JukseSuperMamma-boka – kom gjerne på besøk! ♥ )

Klikk på bildet over om du ønsker å printe ut designene i kort-størrelse, da blir bildet større og egner seg bedre til print. Skriv ut på A4kartong, og klipp arket i fire. Ønsker du heller å printe ut store varianter finner du designene under i større oppløsning, klikk på ønsket motiv og print ut i ønsket størrelse =)

 

Det er selvsagt utrolig koselig om barna tegner kort helt på egenhånd, men for de litt mindre er det perfekt med fargelegging =)

Håper kortene falt i smak! =)

Kjempegøy om vi sees på lørdag – jeg gleder meg!!

Ønsker deg en herlig dag videre =)

Stor klem ♥

// den perfekt morsdagsgave – boka JukseSuperMamma finner du HER!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0