Gratis nedlasting ♥ Oransje Spindelvev CupcakeWrapper + Topper {Halloween}

wrapper nedlasting orange spindelvev
Velkommen! ♥ Sist ute av mine gratis nedlastinger til HalloweenCupcakes er oransje spindelvevWrapper! Jeg laget også en topper, så du enkelt kan pynte dine cupcakes uten å bruke mye tid på marsipanpynt el. Enjoy!

IMG_6774
Jeg har bakt sjokolademuffins, og toppet de med sjokoladekrem. M-m-mmm!
IMG_6766
Klikk på bildet under, da blir de større. Så høyreklikker du på bildet/malen og lagrer eller kopierer wrapperen.
Deretter åpner du opp bildet i feks Word, og justerer det til å bli 21 cm bredt (bredden på et a4 ark, om du vil printe ut flere får du 4stk wrappere under hverandre på et ark) Så skriver du ut wrapper’ne på litt grov kartong, klipper rundt de – og fester de sammen med en dobbeltsidig teipbit på innsiden av den ene kortside. Så er det bare å smette muffinsen oppi wrapperen (stek den i vanlig papirform i ovnen) like før servering! Jo tykkere/tyngre kartong du printer ut på, jo tidligere kan du smette cupcakesene dine oppi wrapperne. Om du lager wrappere av vanlig ark vil smøret fra muffinsen sige inn i papiret, og gi fettflekker. Men med litt grovere kartong kan du sette muffinsen oppi wrapperen når de er avkjølt og du vil pynte de – da er det ingen fare for at de blir flekkete selv om de sitter i kjøleskapet en stund før gjestene kommer!
halloween oransj spindelvev topper
Gjenta samme prosedyre med topperen. Jeg printet den ut i størrelse ca 4cm i diamater, da kunne jeg punche de ut med min 1,5inch rund stanser. Men disse kan du lage i den størrelsen du vil, og har du ingen puncher kan du bare klippe rundt de med vanlig saks! Skriv ut to stk per cupcake, så bruker du dobbeltsidig teip og fester sirklene til en tannpirker/cocktailpinne.
IMG_6739
Jeg har tidligere lagt ut et par andre halloweenwrappere, om du ønsker å laste ned den svarte som er på bildet over klikker du HER for å komme til innlegget.
IMG_6768
Om du vil ha wrapperen jeg laget på bildet over, med gresskarene, klikker du HER.
IMG_6771
Jeg håper dagens wrapper falt i smak, og at du synes dette er en søt måte å pynte opp cupcakes’a dine på! Jeg har iallefall veldig sansen for wrappere selv..! ♥
IMG_6777
Vær så god! ♥
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg stor pris på!! Håper du får en DEILIG dag!
Stor klem!

10 Comments

 • Tonerose on November 20, 2011

  Hei igjen Mona,

  Tusen takk for det!! :o) Har visst helt glemt å svare deg her inne – men mener jeg gjorde det på bloggen din. Håper det!!

  Ønsker deg en HERLIG søndag!!

  Stor klem!

 • Mona on October 29, 2011

  Hei igjen! Ja jeg har blogget mønsterarkene – bare kom inn på bloggen å “stjel” ;0)

 • Tonerose on October 29, 2011

  Hei Mona!

  Tusen takk for det!! Noen bruker jeg mønsterark på,noen klipper og limer jeg og noen designer jeg fritt :0)

  Åh,så gøy m flaggermustoppere!! Har du blogget de? Moro,flinke deg!!

  Ja,tenk å hatt bittelitt ekstra tid til å kunne gjort akkurat hva man vil – det hadde vært noe det!!

  Håper du har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on October 29, 2011

  Hei Randi,

  SÅ koselig at du tok turen inn hit!! :o) HJERTELIG takk for det!!

  hihi, ja mamma avslørte seg nok der! hihi. Håper og tror dere storkoser dere i kveld!

  Riktig god helg!

  Stor klem!

 • Mona on October 29, 2011

  Stilig! Lager du designet på alle cupcakewrapperne selv, eller låner du mønsterarkene? Veldig stilige er de. Jeg har også laget cupcaketopper, med flaggermus. Kanskje jeg skulle lage wrappere til? Hhmmmm det var det der med å få tid da.

  Veldig fine dine iallefall!

  Ha en fin Halloween!

 • Randi on October 28, 2011

  Hi-hi nå røpa du deg Sissel.Kristin var så imponert over Tones blogg så jeg måtte en tur innom i dag. Og hva leser jeg her..litt om menyen til morgendagen?? Morsomt. Utrolig fin blogg du har Tone. Blir glad av å titte inn her. Du er kjempeflink.

 • Tonerose on October 28, 2011

  Hihi, kjempestas at du har latt deg inspirere mamma!! Superstas!

  Jeg gleder meg stort til å se bilder av alt du serverer i helga!!

  gokos!

 • Tonerose on October 28, 2011

  Så gøy å høre Vivian, det er nok min favoritt også! :o)

  Riktig god helg!!

  klem!

 • Mams on October 27, 2011

  Gleder meg til alle kommer på lørdag, og får se hva du har inspirert til :o)

 • Viv on October 27, 2011

  Min favoritt blant Halloween-wrapperne dine! 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...