Gratis nedlasting ♥ Svart spindelvev Cupcake Wrapper + Topper

wrapper nedlasting spindelvev svart
Velkommen! Dagens innlegg blir wrapper og matchende topper som jeg har laget til Halloween. Jeg tenkte at det kanskje var noen som hadde lyst til å lage Cupcakes til halloween, og som vil pynte de litt ekstra! Samtidig er det ikke sikkert du har tid eller lyst til å sitte og lage pynt av marsipan el, derfor laget jeg også en topper som du enkelt kan printe ut og pynte med isteden – om du har lyst til det! Jeg legger ut begge deler i dag, til gratis nedlasting. Enjoy! ♥

IMG_6739
Jeg har bakt sjokolademuffins og toppet de med sjokoladekrem, men du kan såklart lage akkurat den type mufins du liker best. Mine cupcakes har jeg også pyntet med noen bittesmå oransje sukkerkuler, synes det gav de en ekstra liten piff!
IMG_6754
Klikk på bildene under, slik at du får de større. Så høyreklikker du på de, og lagrer eller kopierer bildene.
halloween spindelvev
Deretter åpner du bildet med wrapperen i feks Word, og justerer størrelsen på wrapperen til 21cm bredt. Dette er bredden på et A4 ark, og om du vil skrive ut flere får du plass til 4stk wrappere under hverandre. Skriv deretter ut wrapperen på litt grov hvit kartong. Så klipper du rundt hele wrapperen, den øverste buen (toppen på wrapperen) er det lekkert å klippe med en mønstersaks, men har du ikke dette er det pent å klippe med vanlig saks også. Så avslutter du med å feste en teip på innsiden av ene kortsiden, og monterer sammen wrapperen. Muffinsene steker du i vanlige papirformer, og smetter de oppi wrapperen før servering.
halloween spindelvev topper
Om du ønsker å pynte med denne topperen, lagere og åpner du sirkene i feks word (samme prosedyre som med wrapperen) – og printer de ut i den størrelsen du ønsker. På disse cupcakes’a mener jeg at jeg laget de i størrelse ca 4cm diameter, dermed kunne jeg bruke min 1,5inch punch for å klippe de ut. Har du ingen puncher/stanser kan du bare klipper rundt sirkelen for hånd med en vanlig saks. Festes med dobbeltsidig teip til en tannpirker.
IMG_6715
Det er ikke noe must å måtte ha pynt heller, jeg synes de er supersøte med bare noen små oransje sukkerperler også!
IMG_6730
Vær så god! ♥
IMG_6769
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper du får en super søndag!! ♥
Stor klem fra meg!

10 Comments

 • Tonerose on October 25, 2011

  oki Maria, da skal jeg se hva jeg får til etterhvert!! :o)

  Håper du har en herlig uke!

  Stor klem!

 • Maria on October 24, 2011

  hvordan man designer dem selv ja 🙂 photoshop funker greit for min del, men du må jo gjerne legge ut litt av hvert 😀

  stor klem!

 • Tonerose on October 24, 2011

  Hei HeRo,

  Hihi, så go’ du er! Hjertelig takk!!! :o) Snille deg, nå ble jeg glad!! ♥

  Ønsker deg en VIDUNDERLIG uke!!

  Stor klem

 • HeRo on October 23, 2011

  Har sagt det før og sier det igjen!! Du er bare suuuuuper kreativ!!Hvor får du inspirasjonen fra?? Talent har du iaf!!ELSKER bloggen din!!

 • Tonerose on October 23, 2011

  Hei Maria,

  Så koselig å høre at jeg kunne være til hjelp! :o) så gøy at du fant masse inspirasjon her inne, kjempestas å høre!!

  Hmm, det burde jeg kunne klare å få til! :o) Tenker du hvordan jeg lager feks wrappere i photoshop? Eller enklere variant i word? Eller hvordan lage av feks scrappepapir – eller kanskje litt av hvert? hihi!

  For du tenker hvordan man kan designe de selv, ikke sant? Hva slags dataprogrammer er du komfortabel med å bruke?

  Stor klem!

 • Tonerose on October 23, 2011

  Anytime mamma! :o) Moro at du vil bruke de!!

 • Tonerose on October 23, 2011

  Hei Kari,

  Så koselig å høre! :o) hihi, søt du er! Bare koselig, glad de falt i smak!

  Stor klem!

 • Maria on October 23, 2011

  Hei Tone 🙂 Tusen takk for at du svarte på alle kommentarene mine ang. dåp for en liten stund siden! Det var til kjempegod hjelp, i tillegg til at jeg fikk masse inspirasjon fra bloggen din. 🙂

  Det hadde vært suuperkjekt om du kunne lagt ut en “oppskrift” på hvordan man lager cupcake wrappere og toppere selv! (så at du lurte på hva vi ville lese om i ett innlegg for en liten stund siden) 🙂

  Klem fra Maria

 • Mams on October 23, 2011

  Tusen takk vennen min. Det var disse jeg ønsket 🙂

 • Roka Design on October 23, 2011

  Lagret og skal nok brukes til halloween ja:)

  Tusen takk snille Tone:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...