{ gratis nedlasting // blondeetiketter // pastellfarger }

Nylig la jeg ut disse blondeetikettene som jeg tidligere har designet – og det var stor interesse for disse, koselig at så mange liker de! Jeg har fått forespørsel om jeg har mulighet til å lage de i andre farger også, så dermed kommer det i dag ♥ (til privat bruk) Disse er lekre til mange ulike selskap, alt ifra bryllup til barnedåp ♥

Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp

gratis nedlasting // blondeetiketter // pastellfarger

Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp Free printable lace - Gratis print vakre blonde etiketter bryllup barnedåp

Bildedryss av dessertbordet hvor jeg brukte den gammelrosa blondekolleksjonenfinner du HER – det er ifra da ToneroseDesign var i magasinet BAKE ♥ Flere trykksaker til gratis nedlasting finner du HER

KL5A9688-copy

Enjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...