{Gratis Nedlasting} Cupcake Wrapper til 17. Mai

gratis cupcake wrapper til 17 mai
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ I dag kommer som lovet et lite bildedryss av noen cupcakes jeg laget  –  17.Mai inspirasjon! De er enkle å lage, smaker deilig med frisk frukt – og passer perfekt til nasjonaldagen. En cupcake wrapper har jeg laget i photoshop, og denne legger jeg ut i dag – slik at DU kan lage akkurat lik om du ønsker ♥ Vær så god!
17 mai cupcake diy
Jeg og gutta bakte vaniljecupcakes, oppskriften finner du her. Disse er uten egg, perfekte å bake om noen evt er allergiske mot dette ♥  De ferdigstekte og avkjølte cupcakene smatt jeg nedi noen cupcakewrappere, plasserte friske bringebær på toppen, og spøytet over med kremfløtekrem iblandet litt melis. Brukte ca en toppet spiseskje med melis til en liten kartong kremfløte.
IMG_9526 cupcakes 17 mai
Swirl’n med krem sprøytet jeg på med en wilton 1M tipp, og for å få litt farge i kremen malte jeg et par striper med konditorfarge på innsiden av sprøyteposen før jeg hadde i den hvite kremen. Jeg brukte en liten pensel og malte en stripe med blå farge, og en med rød farge. (pastafarge) Fargen malte jeg på ved å starten nederst (hele tiden inni posen) – og male en rett strek oppover posen. Til slutt avsluttet jeg med å strø noen miniminisukkerperler over. Jeg synes de er så søte! ♥  Mine perler er ifra wilton, men jeg har sett at de på matbutikken har noen sett med ulik strøssel ifra dr otker – og der er det slike hvite i den ene mener jeg!
IMG_9516
Enkelt, raskt og nusselig! Man trenger ikke bruke tid på å sitte med kakepyntlaging på forhånd, men allikevel blir det herlige 17.mai cupcakes med en søt vri!
17 mai cupcake wrapper smalere striper
Vær så god, her er wrapper’n jeg designet! ♥ Klikk på wrapperen/bildet over, da blir bildet større. Så høyreklikker du på det og lagrer/kopierer bildet. Lim det deretter inn i feks word, juster størrelsen slik at bredden blir 21cm, og print ut på grov kartong. Jeg bruker ofte 10pk hvit kartong ifra panduro – den synes jeg er fin i tykkelse. Men du kan bruke akkurat det du vil! ♥  Ønsker du å skrive ut mer enn en wrapper får du plass til 4stk wrappere under hverandre på et a4 ark. Klipp wrapperen ut med en vanlig saks, klipp like innenfor kanten hele veien rundt. Deretter bruker du litt dobbeltsidig teip som du fester sammen de to kortsidene med. Stek cupcakene dine i vanlig papirformer (gjerne oppi et muffinsbrett) – og smett de ferdigstekte, avkjølte cupcakene nedi wrapperne før servering.
IMG_9510
Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥  Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom!! Jeg håper dagen din blir NYDELIG! Stor klem fra meg!
tonerose underskrift

15 Comments

 • Anonymous on May 20, 2012

  Hmm.. skjønner ikkje heilt,det blir jo ingen bunn på disse, eller?

 • Tonerose on May 16, 2012

  Hei To Ju Mama,

  SØTA!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on May 16, 2012

  Hei Gro,

  Beklager at jeg ikke har fått svart før! Men, som du nå vet oppbevarer jeg de mørkt og i romtemp. :o)

  Håper du har hatt en herlig dag!!

  Stor klem!

 • To Ju Mama on May 16, 2012

  Du er bare helt rå =)

 • Anonymous on May 15, 2012

  Hei Tone:)

  Så flotte Cupcake Wrapper du har laga. Tusen takk for mal. Lurer på korleis du oppbevarar opna Wilton pastafargar ? I kjøl eller i romtemp ?

  Gledar meg til nye fantastiske innlegg frå deg.

  Klem Gro

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Maria,

  Snille deg, så koslig at du synes det! Hjertelig takk! ♥

  Kjempekoselig at du titter innom her hos meg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei hyggeligkaos,

  Hihi, så bra!! ♥

  Håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Cecilie G,

  Søta!! ♥

  Anytime! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on May 15, 2012

  Hei Lene,

  Så bra at du likte de! :o) Anytime! ♥

  Hjertelig takk for det, håper du har hatt en strålende fin dag også!!

  Stor klem!

 • Maria on May 15, 2012

  Du er bare superflink!! Følger bloggen din så ofte jeg kan!
  Hilsen Maria(12)

 • hyggeligkaos on May 15, 2012

  Så kjekt, var akkurat på utkikk etter noe sånt nå!

 • Cecilie G on May 15, 2012

  De er superfine : )
  Takk !!!

 • Lene on May 15, 2012

  Kjempesøte til 17. mai, tusen takk for at du deler 🙂 Ha en strålende fin dag snuppa <3

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...