{Gratis Nedlasting} CupcakeWrapper Juleevangeliet

wrapper nedlasting bibelark IMG_2423
Velkommen! Jeg håper du har noen herlige førjulsdager, og får tid til å slappe av kose deg sammen med familie og venner. I går var jeg avgårde på barselbesøk, og fikk lov å fotografere verdens søteste lille nyfødte gutt! ♥ Kan man ha det bedre? Skjønne lille babyen var en engel under nesten hele fotoshoot’n, og jeg gleder meg allerede masse til å sitte med bildene!
Men over til dagens innlegg – jeg lovet å legge ut wrapperne jeg laget  med juleevangeliet-tekst, så her kommer de! Værsågod  ♥

IMG_2418
Wrapperne har jeg laget ved å ta bilde av en gammel bibel jeg har, oppslått på juleevangeliet såklart. ♥
IMG_2028
Bibelen er rimelig gammel, på forsiden står det skrevet med blyant et navn, og årstallet 1888. Moro med slike gamle skatter! ♥
IMG_2035
Klikk på bildet under slik at det blir større. Så høyreklikker du på det, og lagrer det på pc’n din eller kopierer det. Åpne det deretter i feks word, juster størrelsen til 21 cm bredt, og print ut. Klipp rundt wrapperen, og fest kortsidene sammen med dobbeltsidig teip. Cupcakes’a smettes oppi wrapperen rett før servering, eller evt en stund før om du skriver ut wrapperen på grov kartong.
cupcake wrapper jul bibelark gammel2cupcake wrapper jul bibelark2
Jeg klipper vanligvis ut wrapperne mine med vanlig saks, også bruker jeg en mønstersaks på den øverste kanten. Men man kan fint bruke vanlig saks der også!
IMG_2411
Si ifra om du synes det er ålreit med slike gratis nedlastinger, så kan jeg evt lage flere! Etterhvert kommer også fremgangsmåte på hvordan du kan lage de selv, jeg må bare få tid til å skrive/lage det.. Straks kommer forresten innlegg trinn-for-trinn lage merkelapper for de som har spurt etter det! ♥
IMG_2403
Tusen takk for at du tittet innom i dag! Måtte du få en VIDUNDERLIG mandag!! ♥
Stor klem fra meg til deg!

8 Comments

 • Tonerose on December 13, 2011

  Bare koselig Maria, moro at du likte den!! ♥

  Ønsker deg en herlig Luciadag!!

  stor klem!

 • Tonerose on December 13, 2011

  Kjempestas at du synes det Vivian!! ♥

 • Tonerose on December 13, 2011

  Hei Stein,

  SÅ koselig!! Hihi, hjertelig takk for så gode ord! Jeg koser meg masse i adventstiden – håper du også gjør det!

  Ønsker deg en herlig tirsdag!

  Klem!

 • Tonerose on December 13, 2011

  Hei Merethe,

  Hihi, søta!! Hjertelig takk! ♥ Tusen takk, og i like måte! Jepp, jeg koser meg massevis med gutta mine – med både baking og juleverksted. Håper du også har en herlig førjulstid!!

  Stoooor klem!

 • Maria on December 13, 2011

  Kjempefin! tusen takk :))

 • Viv on December 12, 2011

  Nydelig!!! 🙂

 • Stein on December 12, 2011

  Heisan. Jeg pleier faktisk ikke lese matblogger- ikke fordi jeg ikke liker å lage mat. Uansett, din blogg er et unntak. Jeg er skikkelig imponert over hvordan du tryller frem det ene innlegget etter det andre – og alt ser ut som det kunne vært hentet rett ut fra en mesterkonditor tevling!
  Ha en riktig fin adventstid!

 • merethe on December 12, 2011

  Hei på deg du kreative dame 🙂 Så mye lekkert du viser. Vil bare ønske deg en vakker førjulstid…ser ut som du koser deg masse. Klemmer Merethe

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...