{Gratis Nedlasting} CupcakeWrappere til Jul

gratis nedlastinger cupcake wrapper jul IMG_2354
Velkommen! ♥ I dag kommer som lovet cupcakewrapperne jeg designet til jul, slik at du kan laste de ned og lage slike selv. Vær så god! ♥

IMG_2386
Tusen takk for så positive tilbakemeldinger, det er klart jeg gjerne deler disse! ♥ Jeg har designet litt ulike wrappere, så jeg legger ut litt flere i dette innlegget.
IMG_2428
Selv kommer jeg nok til hovedsakelig å bruke den rød-hvitstripete, det ble favoritten min! Tror jeg må printe ut noen som jeg kan ha klar til julaften, det må nok bli et bittelite kakebord til småkakene/julekakene. Og da må det vel være lov å snike inn noen få cupcakes..?? ♥
IMG_2372
Klikk på bildet av cupcakewrapperen under som du ønsker å bruke. Da blir bildet av wrapperen større, så høyreklikker du på bildet og lagrer det/kopierer det. Hent det deretter frem i feks word, og juster størrelsen til 21cm bredt. Print ut wrapperen på kartong, vanlig a4størrelse. (det går 4wrappere under hverandre på ett ark) Bruk gjerne litt grov kartong, da kan du smette cupcake’n oppi tidligere. Bruker du tynn kartong/grovt ark er det smart å vente med å sette på wrapperen til rett før servering.
godteristokk cupcake wrapper[4]
rød m hvite prikker cupcake wrapper julgrønn m hvite prikker cupcake wrapper julcupcake wrapper gledelig jul blå snøkrystallercupcake wrapper gledelig jul rød snøkrystaller
murstein-cupcake-wrapper-jul4 copy
Klipp rundt wrapperen med vanlig saks, bruk gjerne en mønstersaks på den øverste buede linjen. Den siste wrapperen, den med mursteinmønster har jeg bare brukt vanlig saks på øverste kanten også – synes det er søtt med denne wrapperen med krem/snø oppå, og et par nisseføtter stikkende opp av snøen. Nissen er på vei med pakkene ned i pipa! hihi.
IMG_2349
Det var det hele for i dag!
IMG_2432
Jeg håper du får en enestående dag! ♥
Stor klem fra meg!

4 Comments

 • Tonerose on December 23, 2011

  Hei Ellen,

  Hjertelig takk for det! :o) Så gøy at du vil bruke wrapperne! ♥

  Kartong til printeren får du tak i flere steder, det kommer litt ann på hva slag du vil ha. Ønsker du litt grov kartong slik at du kan smette cupcakes’a oppi når du pynter de (en stund før servering) vil jeg feks foreslå 10pk (?) med a4 grove ark/kartong som du får kjøpt på panduro. Ønsker du en litt rimeligere variant fungerer det greit med tegneblokkene du får kjøpt på nille, det er litt grove ark. Betydelig tynnere enn de fra panduro, så da må du vente med å smette cupcakes’a oppi til like før servering. (jo tynnere ark/kartong, jo lettere vil smøret sige gjennom og sette flekker).

  Lykke til! ♥

  Ønsker den en herlig jul!!

  Jeg er forresten ikke vant til kake i jula fra da jeg var liten av, men jeg har bakt julekaker iallefall! :o) men takk for det!!

  Stor juleklem!

 • Ellen on December 22, 2011

  Tusen tusen takk for disse fine wrappere! De vil jeg gjerne bruke:)) Vet du hvor jeg kan få kjøpt kartong til printeren? Ønsker deg en nydelig jul! Du er utrolig dyktig:) Er sikker på det er mange lekre kaker hjemme hos deg i julen:)Klem Ellen.

 • Tonerose on December 22, 2011

  Hei Vibecke,

  Bare koselig, glad de falt i smak!! ♥ Tusen takk for det, ønsker deg en HERLIG torsdag!

  Stor klem!

 • Vibecke on December 21, 2011

  Tusen takk for fine wrappere 🙂
  Ønsker deg en strålende dag 🙂
  Klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...