{ gratis nedlasting // etikettene til lunchbord Valentines Dag // Reblogging }

gratis nedlasting valentines dag invitasjoner
Her er etikettene til ValentinesDagLunchbordet jeg designet tidligere – vær så god! Disse er søte til Valentines, men kan selvsagt brukes til andre anledninger ♥
IMG_4665
Merkelappene skrev jeg ut på hvit kartong, og punchet de ut med min 2inch scallop punch (“blomstrete” kant) Så brukte jeg dobbeltsidig teip til å feste lappene der jeg ønsket.
IMG_4679
Merkelappene brukte jeg overalt på lunchbordet ♥
IMG_4699
Jeg hadde noen gaver til jentene som kom på Valentines Dag, samt mann og barn (synes det er så koselig!) – og de merket jeg også med disse små merkelappene. Det søte pakkebåndet har jeg forresten kjøpt på Ica (!).
valentines dag merkelapper svart m litt rosa uten tekst[3]
Klikk på merkelappen slik at den blir større, så lagrer du bildet eller kopierer det. Åpne det deretter opp i feks word, og legg på ønsket tekst. Er du usikker på hvordan du gjør dette har jeg laget et eget innlegg med trinn-for-trinn beskrivelse om det HER.
IMG_4673
Gratis nedlasting cupcake wrappere+toppere finner du HER.
Dette er invitasjonen jeg designet, jeg skrev også på navn på våre. Jeg forandret litt på de nå, slik at du kan bruke de slik de er om du vil  ♥ Invitasjonene printet jeg ut i a5størrelse, på fotopapir. Mørkebrune konvolutter, og adresselappene laget jeg like som invitsjonene – men såklart med mottakerens adresse på isteden
valentines dag invitasjoner lunch[10]
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Kjempekoselig at du tittet innom bloggen i dag!!
Jeg håper du får en NYDELIG dag!! Stor klem fra meg!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...