{Gratis Nedlasting} Invitasjoner og Merkelapper Valentines Dag Lunsj

gratis nedlasting valentines dag invitasjoner
Velkommen! Da jeg har fått litt henvendelser om trykksakene jeg designet til Valentines-Dag-Lunsjbordet, legger jeg det ut her på bloggen – til gratis nedlasting. Så kan du bruke det til neste Valentines Dag! Merkelappene passer også til både bryllup, konfirmasjon eller venninnebesøket. Vær så god! ♥

IMG_4665
Merkelappene skrev jeg ut på hvit kartong, og punchet de ut med min 2inch scallop punch (“blomstrete” kant) Så brukte jeg dobbeltsidig teip til å feste lappene der jeg ønsket.
IMG_4679
Merkelappene brukte jeg overalt på lunchbordet, jeg synes det er søtt når alt er merket – da får det en helhet over seg, samtidig som det er veldig praktisk å kunne lese hva ting er om man er i tvil. IMG_4699
Jeg hadde også noen gaver til de som kom på Valentines Dag, samt mann og barn (synes det er så koselig!) – og de merket jeg også med disse små merkelappene. Det søte pakkebåndet har jeg forresten kjøpt på Ica (!).
valentines dag merkelapper svart m litt rosa uten tekst
Klikk på merkelappen slik at den blir større, så lagrer du bildet eller kopierer det. Åpne det deretter opp i feks word, og legg på ønsket tekst. Er du usikker på hvordan du gjør dette har jeg laget et eget innlegg med trinn-for-trinn beskrivelse om det HER.
IMG_4673
Gratis nedlasting cupcake wrappere+toppere finner du HER.
Dette er invitasjonen jeg designet, jeg skrev også på navn på våre. Jeg forandret litt på de nå, slik at du kan bruke de slik de er om du vil  ♥ Invitasjonene printet jeg ut i a5størrelse, på fotopapir. Mørkebrune konvolutter, og adresselappene laget jeg like som invitsjonene – men såklart med mottakerens adresse på isteden!
valentines dag invitasjoner lunch
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Kjempekoselig at du tittet innom bloggen i dag!!
Jeg håper du får en NYDELIG dag!! Stor klem fra meg!

5 Comments

 • Tonerose on February 29, 2012

  Hjertelig takk for så gode ord Reidun!! Du er gull verdt! ♥ Kjempekoselig at du gleder deg til å titte innom bloggen!!

  Jeg håper du har en herlig dag!! ♥

  Stor klem!

 • Reidun on February 28, 2012

  Disse va supre =0)) E så spennende å se hva du legger ut for hver dag.Gleder meg sånn til å titte innom=0)))
  Klemz

 • Tonerose on February 26, 2012

  Hei A-H,

  Bare koselig såklart! ♥ Stas at det blir satt pris på!!

  Åh – dette høres jo helt herlig ut!! hihi!! Mhmmm, Kitty som styrmann burde jo bli supersøtt!! Og prinsesser og sjørøvere burde jo la seg kombinere på en super måte!! Gleder meg massevis til å høre hva du kommer på etterhvert!! :o) Blir sjørøverkake her også, men jeg er litt usikker på om det blir skute. Lurer litt på å lage en som jeg tegner litt kart på? Tror det også kunne blitt søtt! Må planlegge litt ja! Mhmmm, planlegging er kjempekos når man har god tid til det!! :O)

  Tusen takk for det, håper du har en herlig helg!

  Stor klem! ♥

 • A-H on February 25, 2012

  Kjempesøte, er så snilt av deg å legge ut så vi andre kan få låne idèene dine:)

  Lillesøster ønsker seg sjørøverskutekake, men er også veldig glad i rosa og prinsessesaker, så det får bli et tema som kombinerer dette på et vis;) En sjørøverkitty som styrmann kanskje hihi;)
  Planlegging er veldig moro, halve moroa egentlig:)

  God lørdag:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...