ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print – supersøte bordkort / favorboxes til barnedåp! rosa // mint // blå // lilla }

Gratis bordkort barnedåp - søte papir karuseller rosa mint blå lilla

Jeg har blitt spurt om å legge ut malen jeg laget da jeg designet disse favorboxene til dåpen til skjønne tvillingene til søstra mi – så her kommer de! Jeg laget de i litt ulike farger slik at de passer til DITT selskap. I dåpen til Olivia og Elias plasserte jeg skjønne nyfødtbilder av de i et par av sidene – og i siste siden skrev jeg navnene deres – men her er det jo helt opp til deg. Have fun!

Jeg printet disse på fotokartong slik at bildene ble best mulig, men du kan selvsagt printe de på hvit kartong også.

HER finner du alle i stor størrelse klar til print – eller trykk på ønsket bilde under og det popper opp i stor størrelse, print ut eller lagre til senere =)

Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - mintgrønn Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - rosa Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - blå Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - lilla

Enjoy!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0