{ Gratis print – supersøte bordkort / favorboxes til barnedåp! rosa // mint // blå // lilla }

Gratis bordkort barnedåp - søte papir karuseller rosa mint blå lilla

Jeg har blitt spurt om å legge ut malen jeg laget da jeg designet disse favorboxene til dåpen til skjønne tvillingene til søstra mi – så her kommer de! Jeg laget de i litt ulike farger slik at de passer til DITT selskap. I dåpen til Olivia og Elias plasserte jeg skjønne nyfødtbilder av de i et par av sidene – og i siste siden skrev jeg navnene deres – men her er det jo helt opp til deg. Have fun!

Jeg printet disse på fotokartong slik at bildene ble best mulig, men du kan selvsagt printe de på hvit kartong også.

HER finner du alle i stor størrelse klar til print – eller trykk på ønsket bilde under og det popper opp i stor størrelse, print ut eller lagre til senere =)

Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - mintgrønn Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - rosa Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - blå Gratis bordkort barnedåp - karusell ! DIY favorbox - lilla

Enjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...