{Gratis nedlasting} Lyserosa Ukeplanlegger – Supert Husmortips!

ukeplanlegger
Velkommen inn i min lille verden! ♥ I dag kommer ukeplanleggeren min, jeg håper den faller i smak! På søndagene pleier jeg å prøve å sette meg ned og skrive ned en ukeplan for middager til den påfølgende uken. Jeg synes dette er helt SUPERT, og er en stor suksess i vår lille familie. Man slipper å alltid lure på hva vi skal finne på til middag, og for meg er det en SMULE enklere å få kjøpt det jeg trenger på butikken når jeg har liste. Mine to småtasser er jo alltid like ivrige til å hjelpe til…!
I tilfelle du ikke lager ukeplan, tenkte jeg å tipse om det! Og samtidig dele fila mi på ukeplanleggeren jeg bruker! ♥  Vær så god!

IMG_8518 2
Jeg har laget ukeplanleggerenvår  i photoshop, og det er KLART den må være lyserosa…!! hihi.
IMG_8517 2
Som eneste jenta i huset må jeg jo få lov til å ha rosa ETT sted, og det er altså kjøkkenet! ♥ Disse ukeplanleggerne pleier jeg å skrive ut i a5-størrelse, og har den hengende på kjøleskapsdøra. Jeg printer gjerne ut på litt tykkere kartong  – ikke bare vanlige kopiark. Men det er jo opp til deg!! Selv bruker jeg tegneblokkene ifra Nille, de er litt grovere – og forholdsvis rimelige. Perfekt!
IMG_8519 2
Øverst har jeg dato, og deretter skriver jeg ned middagene. Hihi, her ser dere hvor lenge siden det er jeg tok bildene!! Snakker om! jaja, det har skjedd en del etterpå – jeg har rett og slett ikke hatt tid til å lage innlegget før nå. Men nå kommer det iallefall! ♥
IMG_8526 2
Nederst har jeg laget god plass til å skrive ned alt jeg trenger å kjøpe inn. Jeg pleier forresten å ta bilde av lista med mobilen når jeg er ferdig med å skrive den – jeg husker jo ALDRI å ta med meg huskelapper, mens mobilen derimot – den har jeg alltid med. Hvorfor ikke skrive handlelista på mobilen?? Jeg synes bare dette fungerer mye mye bedre. ♥
IMG_8528 2
…også har jeg med en liten plass til å skrive opp om det skulle være noe ekstra som skjer den uka! Og det er det jo gjerne så og si hver uke…!
IMG_8535 2
Det var det hele! For meg er dette helt gull, håper det kan være det for deg også! ♥ Jeg pleier gjerne å printe ut en del når jeg først printer ut, så har jeg de liggende klare på kjøkkenet.
ukeplanlegger
Klikk på bildet over av ukeplanleggeren, slik at bildet blir større. Så høyreklikker du på bildet og lagrer det på pc’n din, evt kopierer det. Deretter åpner du feks word, og limer inn/åpner opp bildet der. Justèr bildestørrelsen til 15x21cm, da blir det a5-størrelse. Det er det jeg bruker! Så er det bare å printe ut!
IMG_8541 2
Om du har lyst, er det lov å dele ukeplanlegger’n på bloggen din om du vil ♥  Jeg håper dette var et ålreit tips, og at du likte designet! Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg STOR pris på!!
Jeg håper du får en NYDELIG tirsdag, og en helt fantastisk uke!!
Stoooor klem! ♥

11 Comments

 • anne on January 11, 2012

  Har virkelig forelsket meg i bloggen din. dette er helt fantastisk. Må innom hver eneste dag . Gleder meg over hver nye ting du kommer med Takk for at du vil dele dette med oss andre ,,

  Anne

 • Tonerose on December 13, 2011

  Hei Linn Marit,

  Så gøy at du fant veien inn hit!! ♥ Moro at du liker ukeplanlegger’n min! Jeg synes den er SÅ kjekk, også litt søtere å ha på kjøleskapsdøra enn et vanlig ark! :o)

  Ønsker den en herlig førjulstid!

  Stor klem!

 • Linn Marit on December 12, 2011

  Vet ikke hvordan jeg havnet her på din blogg…kliket noen linker og vips her var jeg…takk og lov..for nå skal ukepalnlegger printes ut..Takk for at du deler denne. Tror jammen jeg må komme innom igjen! klem

 • Tonerose on November 23, 2011

  hihi, SØTE Vivian!! Stas at du likte den!! :o)

  Gokos!!

 • Tonerose on November 23, 2011

  Hei Kari,

  Hihi – koselig å høre!! Jeg synes selv det er litt lettere når jeg synes jeg har en søt plan, da blir det på en måte litt mer kos. hihi!!

  Tusen takk, håper du også har en herlig uke!

  stor klem!

 • Tonerose on November 23, 2011

  Hjertelig takk for det Line!! :o)

  Ja, det er ikke alltid et er like greit å få tid til det – men om man rekker synes jeg man sparer tid seinere i uka! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 23, 2011

  Hei Jane!

  Hihi, ja – det er ikke HVER uke planen er klar mandag morgen her i hust heller. Men jeg prøver, og synes det er veldig deilig når jeg har den klart, får handlet inn – og trenger ikke stresse med noe iløpet av uka. Bare stikker på butikken om det er noe ekstra vi har lyst på!

  Men så skal det sies at jeg så og si alltid har to småtasser og vogn eller trehjulsykkel på butikken; så vi handler ikke alltid alt på en gang..! :o)

  Takk, håper du har en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Viv on November 22, 2011

  Lekker!! Tror jammen jeg skal vurdere å begynne å planlegge jeg også nå 🙂

 • Roka Design on November 22, 2011

  Supert Tone:)

  Lagret og klar til bruk!:)
  Kommer godt med til en husmor dette ja:)

  Ha en deilig uke hos deg Tone:)
  Klem fra Kari

 • Har en drøm... on November 22, 2011

  Kjempefin!
  Smart med slike;)
  Som Jane sier, var veldig flinke til og skrive slik liste en gang, men det har sklid litt ut;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

 • Jane on November 22, 2011

  Kjempe smart. Dette var noe vi var flinke til før, men det har sklidd heeeeelt ut. Kanskje jeg må laste ned din for å få et spark bak til å sette igang igjen med dette 😉 hihi.

  Finfin dag til deg.
  klem Jane

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...