{ gratis nedlasting // rosa & blå traktor // dåp/barnebursdag }

trykksaker traktor gratis bursdag barnJeg elsker å designe trykksaker, jeg synes det er SÅ herlig med vakre/søte detaljer. Og da spesielt til dessertbordet! Å bruke samme detaljer i alt ifra invitasjoner til takkekort gir en herlig helhet på et selskap – perfekt! Jeg blir ofte spurt om å designe trykksaker, men desverre har jeg vanligvis ikke anledning til dette (veldig takknemlig for å ha så mye å gjøre!) Men – litt enkle trykksaker til gratis nedlasting prøver jeg å få lagt ut uansett! Nå har jeg blitt spurt veldig pent om å lage litt trykksaker med ROSA traktor til bursdag til ei søt litta prinsesse! Jeg laget det også i lyseblå, om noen har lyst til å bruke dette til en  barnedåp, ettårsdag el. Etikettene kan du enten skrive tekst på for hånd (brettes på midten så står de av seg selv) eller på pc´n før du printer ut. (evt nusselige bordkort) La pc´n stå og jobbe litt, så dukker trykksakene opp under. Husk å trykke på hver trykksak før du lagrer de, da åpner bildet seg i full oppløsning.

Enjoy!

trykksaker traktor gratis bursdag barn cupcake   trykksaker traktor gratis bursdag barntrykksaker traktor gratis bursdag barn cupcake  trykksaker traktor gratis bursdag barn

 

trykksaker traktor gratis bursdag barn trykksaker traktor gratis bursdag barn cupcake   trykksaker traktor gratis bursdag barn trykksaker traktor gratis bursdag barn cupcake

Håper det faller i smak! Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...