ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis popcornbokser til feks Halloween }

 

Jeg har etterhvert laget flere forskjellige Halloween-dessertbord, og deler selvsagt alt her på bloggen =) Her finner du masse inspirasjon – og ikke minst masse gratis print av ulike design jeg har laget, håper du kan finne noe som faller i smak! Her har jeg brukt popcornbokser som jeg har fylt med French Fries – eller hvite mark… Yaki!! =)

Om du har lyst til å lage tilsvarende popcornbokser kan du klikke på bildet under, da blir det større om du trykker på det, så kan du printe ut på hvit kartong A4. Klipp rundt og brett langs stiplet linje. Dobbeltsidig teip på lille “klaffen” for å feste sammen.

Gratis nedlasting til privat bruk ♥

Popcornbeger Halloween GMN damask copy

Har du lyst til å se dessertbordet hvor jeg brukte disse popcornbegrene finner du et bildedryss HER, dette er ifra en av gangene jeg var innom God morgen Norge i forbindelse med Halloween =) Er du på jakt etter annen inspirasjon til Halloween finner du dette samlet HER – der er det mye å velge blandt! =) Alt fra små marsipanspøkelser til heksefingre av vaniljekjeks – de ser skikkelig creepy ut, og smaker deilig!

Have fun!

Stor klem =)

// kjøpe gjerne boka vår JukseSuperMamma – stappfull av enkle løsninger og gode tips! =)

 

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0