{ Gratis popcornbokser til feks Halloween }

 

Jeg har etterhvert laget flere forskjellige Halloween-dessertbord, og deler selvsagt alt her på bloggen =) Her finner du masse inspirasjon – og ikke minst masse gratis print av ulike design jeg har laget, håper du kan finne noe som faller i smak! Her har jeg brukt popcornbokser som jeg har fylt med French Fries – eller hvite mark… Yaki!! =)

Om du har lyst til å lage tilsvarende popcornbokser kan du klikke på bildet under, da blir det større om du trykker på det, så kan du printe ut på hvit kartong A4. Klipp rundt og brett langs stiplet linje. Dobbeltsidig teip på lille “klaffen” for å feste sammen.

Gratis nedlasting til privat bruk ♥

Popcornbeger Halloween GMN damask copy

Har du lyst til å se dessertbordet hvor jeg brukte disse popcornbegrene finner du et bildedryss HER, dette er ifra en av gangene jeg var innom God morgen Norge i forbindelse med Halloween =) Er du på jakt etter annen inspirasjon til Halloween finner du dette samlet HER – der er det mye å velge blandt! =) Alt fra små marsipanspøkelser til heksefingre av vaniljekjeks – de ser skikkelig creepy ut, og smaker deilig!

Have fun!

Stor klem =)

// kjøpe gjerne boka vår JukseSuperMamma – stappfull av enkle løsninger og gode tips! =)

 

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...