{ Gratis print; brev fra julenissen – rampenissens ankomst! }

Nylig delte jeg et blogginnlegg hvor jeg skrev en del om Nissi, den lille alven vi fikk besøk av her hjemme før jul i fjor. Jeg pratet med gutta her om dagen, og spurte da om hva det var de hadde lyst til å gjøre i førjulstiden, hva de ønsket seg til jul, hva de ville være med å pynte osv osv. Noe av det aller første de da fortalte var at de håpet så veldig at Nissi kom tilbake!!

I fjor var første året vi hadde besøk av han, og selv om gutta var kjent med rampenisse fra barnehagen hadde de aldri sett han – og jeg regnet egentlig med at gutta var for store for det, men tenkte det var greit å sjekke interesse. Og interessen var stor!! Helt herlig =) De gav seg over av alt Nissi fant på, og ikke minst syntes de det var superkult med alle rampestrekene som var litt over kanten på hva som egentlig er lov til vanlig – som feks da han laget istand kakao til gutta og sølte sjokoladepulver og marshamallows utover hele benken – og gutta nesten bare måtte drikke det på en helt vanlig dag, haha! =)

Jeg laget istand et lite brev fra rampenissen som han hadde med seg i fjor, og tenkte det kunne være greit å dele her på bloggen i tilfelle det er noen som har såpass små barn at de ønsker å introdusere en liten alv i hjemmet i førjulstiden =) Dette kan være et herlig alternativ til adventskalender, og kan legge så mye eller lite i det som ønskelig =) Hos oss var det litt tilfeldig (etter hva jeg husket/hadde tid til, haha!) – men han fant gjerne på litt ulike pøbelstreker iløpet av natta. Lover å scanne gjennom mobilen og sjekke etter bilder fra i fjor som kan deles på bloggen =)

Det finnes rampenisser/elf-on-the-shelf å få kjøpt i mange ulike butikker, enten de klassiske supersøte fra usa, eller feks variantene som Nille og Europris har kommet med. Jeg har heklet den lille alven vår, så den er nok en del mindre enn de som er på Europris osv – men størrelsen spiller ingen trille =) Har du lys til å lese litt mer om hvordan jeg laget den finner du blogginnlegg om dette HER

Deler i dag brevet jeg laget som meldte rampenissen sin ankomst her hos oss i fjor om det er noen som har lyst til å starte opp med dette i år =)

Klikk på bildet ettersom hvilket du ønsker å bruke, da blir designet større og egner seg bedre for utskrift. Deretter kan du høyreklikke på bildet og printe det ut. Bildet over er brevet i a5-størrelse, bildet under printes ut på vanlig a4-ark, men her blir brevet bittelite og det følger også med en konvolutt til brevet som feks rampenissen kan sitte med på fanget =)

Skriv gjerne på navn til mottakerne =)

Have fun!!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...