{ Gratis print // Dekkebrikke til julemiddagen // Aktivitetsark }

I år er vi så heldige å få besøk av familie hjemme hos oss på julaften, dermed er jeg selvsagt såvidt igang med litt planlegging/forberedelser!

Er det flere som skal feire julaften hjemme?

Når det kommer til julemiddagen er det veldig koselig å ha mulighet til å sitte litt lenge ved bordet, dette kan gjerne være litt kjedelig for de minste – dermed tenkte jeg at jeg kunne lage istand en dekkebrikke/aktivitetsark slik at barna har litt å finne på! Gutta har ikke sett denne enda, men jeg tenkte å printe ut på hvit kartong/ark og legge under tallerkenen deres på julaften – håper de synes det kan være litt gøy å fargelegge, strek-til-strek, tegne, prøve seg på labyrinten osv – eller spille tre-på-rad med sidemannen =)

Om du har lyst til å gjøre det samme deler jeg i dag gratis print på bloggen =) Klikk på bildet slik at det blir større størrelse og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på A4 hvit kartong eller vanlig kopiark, og legg under hver kuvert. Husk å sette frem litt fargeblyanter el samtidig. ♥

Håper du har en DEILIG førjulstid!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...