{ Gratis print // DIY liten fargeleggingsbok // Paw Patrol bursdag // Tips borddekking }

I bursdagen til Daniel laget jeg små fargeleggingsbøker med hundene fra Paw Patrol – gjengen, det var kjempepopulært! Deler de dermed på bloggen slik at flere kan ha glede av de =)


De små fargeleggingsbøkene plasserte jeg på hver kuvert da vi dekket bursdagsbordet – dermed kunne barna sitte og fargelegge litt mens de ventet på maten/hverandre. Kjempekjekt å ha litt aktiviteter ved bordet, da roer alle seg – og både små og store får en liten pause, haha! =)

Klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre til utskrift. Deretter høyreklikker du på bildet og skriver det ut. Jeg brukte litt tykkere hvitt ark enn vanlig kopiark (fargeleggingsbok/ark fra Nille), deretter skrev jeg ut det ene bildet på et liggende A4-ark. Etter å ha printet ut den ene siden snudde jeg arket, og printet ut bildet under på motsatt side. Husk å legge arket samme veien slik at du ikke får halvparten av hundene opp-ned, hihi =)

Deretter er det bare å klippe arket i to, to ganger (både på langs og på tvers) – og du kan brette sammen to bøker, ut av ett A4 ark! =) Som du ser på det øverste bildet i innlegget stiftet jeg sammen minibøkene på midten, veldig enkelt – og det fungerte kjempebra!

Midt på bordet plasserte jeg små hermetikkbokser som vi fylte med fargeblyanter, fargestifter og tusjer – har du lyst til å lese mer om borddekkingen finner du dette HER


Alle innleggene fra Paw Patrol bursdagen til Daniel finner du samlet HER =) Ellers har jeg en kategori på bloggen som heter Barnebursdag – der finner du MASSE inspirasjon samlet – også etter underkategorier for ulike bursdagstemaer, med masse tips, oppskrifter, inspirasjon, diy og gratis print =) Kategorien finner du i menyen på toppen av bloggen =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// kjøp boka JukseSupermamma HER =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...