ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print // Harry Potter // Hermetikkboks-wrapper }

Så hyggelig at så mange etterspurte det jeg designet til Harry Potter bursdagen til Dani; det er klart jeg kan dele! =) Først ut blir hermetikkboks-wrapperne vi brukte på bursdagsbordet. Her har jeg brukt tomme hermetikkbokser, disse er ganske små og passer perfekt til å fylle med tegnesaker (maisbokser)

Wrapperne har jeg printet ut på glossy fotopapir, men du kan selvsagt brukt hvit kartong eller vanlige kopiark. Deretter har jeg klippet rundt de, og teipet de fast til hermetikkboksene. Enkelt og dekorativt =)

I bursdagene til gutta så langt (Dani fylte 8 år nå) har vi gjerne dekket bursdagsbordet med noe de kan gjøre, annet enn å spise. Dermed kan de fargelegge, bygge lego el mens de venter på maten eller venter på at de andre skal bli ferdige – det synes vi har fungert kjempefint =)

Denne gangen fikk barna hver sin tryllestav + formelhefte før de satte seg, og på bordet lå det en “fjærpenn” ved hver kuvert som de kunne bruke til å skrive ekstra formler i trylleheftet sitt. Det lå også tegninger til fargelegging på hver kuvert =)

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Print ut på a4 glossy fotopapir, eller hvit kartong eller vanlige ark =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre! Her snør og snør og snør og snør det – hjelpes!!

Stor klem =)

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

Mer gratis print samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0