ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print – leiker til PokèmonBursdag // Erteposekasting Pikachu }

Jammen har jeg enda flere print jeg laget istand til bursdagen til Lukas, det var visst ganske mange! Bra dere minner meg på dette, hadde jo helt glemt at jeg hadde disse leikene liggende! =) Vi laget istand rebus til bursdagen til Lukas, og der var en av leikene å forsøke å kaste ertepose i magen til Pikachu! =)

Ertepostene har jeg sydd av en gammel genser som jeg deretter har malt med litt hvitmaling og tegnet på med en svart sprit-tusj for å minne om pokeballer. Det blei litt hurra-meg-rundt, men pytt! Ungene var strålende fornøyde =) Posene har jeg fylt med tørkede erter. Jeg var først inne på tanken om å male noen tennisballer slik at det ble mer likt pokeballer, men fant fort ut at det var veldig mye enklere å samle inn “ballene” mellom hver kast ved å ha erteposer istedenfor baller…! =)

For å lage blinken/Pikachu har jeg brukt en kjøkkenskapdør som vi hadde liggende etter oppussing, men her fungerer det selvsagt like flott å bruke en sponplate, eller evt en papp-plate om man ønsker en enklere variant. Jeg har borret et stort hull midt i platen, slik at det ville være en åpning man kan treffe erteposene i. For å få blinken til å passe til temaet/Pokemon, har jeg printet ut en STOR tegning av Pikachu som jeg deretter har festet fast til treplata med gjennomsiktig pakketeip.

Enkelt, og veldig populært blant barna! =)

Klikk på alle de 7 bildene over, da popper de opp i større størrelse og egner seg fint for print. Skriv ut på a4 ark, deretter klipper du rundt Pikachu, og overlapper og monterer han =) Det var slik jeg gjordet det til alle som har etterspurt hvordan =) Håper det faller i smak!

Stor klem ♥

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0