ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print – månedsplanlegger middag! }

Da kommer månedsplanleggeren jeg designet til gratis print til alle som har etterspurt dette!

Jeg håper den faller i smak, jeg laget den slik jeg selv hadde lyst på ♥ Malen er uten datoer, jeg har skrevet med blyant datoen på hvert “flagg” der hvor ukedagen står når jeg planlegger måneden vår, da er det litt enklere å holde tunga rett i munnen når jeg skriver opp fotballkamper og alt mulig annet det kan være lurt å ta hensyn til med tanke på hva slags middag jeg skal lage de ulike dagene. Men det er selvsagt ikke et must å skrive ned datoen på middagsplanen, men personlig synes jeg det er enklere å planlegge middagene for måneden når jeg vet hva vi skal de ulike dagene =)

Har du lyst til å lese mer om månedsplanleggingen vår og månedshopping finner du det i gårsdagens innlegg; HER

(klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre for print. Skriv ut på A4-ark/kartong)

Jeg har månedshoppet/planlagt ganske lenge nå – og er superfornøyd med løsningen!! Ja, det er et PES å handle inn så masse på en gang – men så er det så utrolig deilig etterpå!! =) Det tar tid å planlegge middager for en helt måned på en gang, og ikke minst skrive lister over alt som skal kjøpes inn (og selvsagt selve shoppinga!) – men alt i alt sparer det MASSE tid! Vi slipper stressende småturer på butikken for å handle dagens middag, vi ender opp med sunnere middager og mer hjemmelaget når jeg planlegger litt. Og ikke minst sparer vi penger på det!

Vinn vinn =)

Jeg reiser innom matbutikken flere ganger enn en gang i måneden, jeg fyller på med melk, grønnsaker, frukt osv – men det er helt noe annet enn slik vi hadde det før da vi var innom butikken iallefall annenhver dag og stresset med innkjøp til middag etter jobb/bhg/skole =)

(limer inn ukeplanleggeren jeg har designet tidligere også, om du heller foretrekker å planlegge middager/shopping for en uke av gangen. Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre for print. Skriv ut på A4-ark og klipp i to)

Håper de gratis printene faller i smak, enten du foretrekker å ukeplanlegge eller planlegge for en hel måned av gangen!

Stor klem!

// boka vår JukseSuperMamma finner du HER – perfekt til alle småstressa mammaer!

// blogginnlegg i kategorien livsstilsendring vil bli samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0