{ Gratis print – månedsplanlegger middag! }

Da kommer månedsplanleggeren jeg designet til gratis print til alle som har etterspurt dette!

Jeg håper den faller i smak, jeg laget den slik jeg selv hadde lyst på ♥ Malen er uten datoer, jeg har skrevet med blyant datoen på hvert “flagg” der hvor ukedagen står når jeg planlegger måneden vår, da er det litt enklere å holde tunga rett i munnen når jeg skriver opp fotballkamper og alt mulig annet det kan være lurt å ta hensyn til med tanke på hva slags middag jeg skal lage de ulike dagene. Men det er selvsagt ikke et must å skrive ned datoen på middagsplanen, men personlig synes jeg det er enklere å planlegge middagene for måneden når jeg vet hva vi skal de ulike dagene =)

Har du lyst til å lese mer om månedsplanleggingen vår og månedshopping finner du det i gårsdagens innlegg; HER

(klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre for print. Skriv ut på A4-ark/kartong)

Jeg har månedshoppet/planlagt ganske lenge nå – og er superfornøyd med løsningen!! Ja, det er et PES å handle inn så masse på en gang – men så er det så utrolig deilig etterpå!! =) Det tar tid å planlegge middager for en helt måned på en gang, og ikke minst skrive lister over alt som skal kjøpes inn (og selvsagt selve shoppinga!) – men alt i alt sparer det MASSE tid! Vi slipper stressende småturer på butikken for å handle dagens middag, vi ender opp med sunnere middager og mer hjemmelaget når jeg planlegger litt. Og ikke minst sparer vi penger på det!

Vinn vinn =)

Jeg reiser innom matbutikken flere ganger enn en gang i måneden, jeg fyller på med melk, grønnsaker, frukt osv – men det er helt noe annet enn slik vi hadde det før da vi var innom butikken iallefall annenhver dag og stresset med innkjøp til middag etter jobb/bhg/skole =)

(limer inn ukeplanleggeren jeg har designet tidligere også, om du heller foretrekker å planlegge middager/shopping for en uke av gangen. Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre for print. Skriv ut på A4-ark og klipp i to)

Håper de gratis printene faller i smak, enten du foretrekker å ukeplanlegge eller planlegge for en hel måned av gangen!

Stor klem!

// boka vår JukseSuperMamma finner du HER – perfekt til alle småstressa mammaer!

// blogginnlegg i kategorien livsstilsendring vil bli samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...