{ Gratis print // oppussing gang // it´s good… }

gang print ToneroseDesign3

I gangen har jeg laget til sammen fire prints som får henge på veggen der ute i inngangspartiet – i dag kommer den tredje! Håper du liker den ♥ Deler den på bloggen i tilfelle DU har lyst til å ha lik =) Jeg har printet min i str A5, trykk på bildet så blir det større og egner seg bedre til print. Snart kommer bilder før/etter av gangen for de som har etterspurt dette, koselig! ♥

Enjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...