{ Gratis print // oppussing gangen // leave your worries }

gang print ToneroseDesign2

Deler i dag et print til som jeg laget istand til å henge opp i gangen etter at jeg har malt der ute – syntes denne passet så fint i inngangspartiet! Deler jeg den her på bloggen i tilfelle DU har lyst på tilsvarende ♥ Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til print. Jeg har printet ut mitt i størrelse A5 =)

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...