{ Gratis print // stay awhile // oppussing gangen }

gang print ToneorseDesign4

Jeg pusser opp gangen/inngangen i det nye huset vårt, og har dermed laget noen print som skal få henge på veggen der ♥ Jeg tenkte kanskje DU hadde lyst på de samme, så i dag deler jeg en av de! Synes denne passet fint å henge på veggen med en gang man kommer inn – håper du liker den!

Klikk på bildet så blir det litt større og egner seg bedre til print. Jeg har printet denne i a5-størrelse. Bilder av gangen før/etter kommer etterhvert! Det er kun enkel oppussing av gangen – men vi hadde lyst til å ta bort LITT av all furuen =) Stas å sette sitt eget preg på huset, og gjøre det mer “vårt” ♥

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...