{ Gratis print til nyttårsaften 2017 // fyrverkeri }

Til forrige nyttårsfeiring laget jeg istand trykksaker som jeg delte her på bloggen etter at jeg hadde vært på God morgen Norge, og jeg har nå fått spørsmål om jeg kan endre disse til 2017. Selvsagt kan jeg det! Dermed deler jeg disse i dag – have fun!♥

Nyttår trykksaker tonerosedesign

Gratis nedlasting til privat bruk – enjoy! ♥

(de stripete cupcakeformene + stjernesugerørene kommer fra FestFabrikken!) =)

2017_tonerosedesign-fyrverkeri-popcornboks-gmn


Min soleklare favoritt på ethvert dessertbord – popcornbegre!! På dette dessertbordet fylte jeg disse med chips, alltid en stor suksess med litt salt på bordet ♥ Klikk på bildet slik at du får det i full oppløsning, så høyreklikker du på det og lagrer/printer ut. Denne gangen printet jeg ut på glossy fotopapir for å få mest mulig ut av fyrverkeri-designet, men du kan selvsagt gjerne bruke hvit kartong.

dessertbord nyttår tonerosedesign god morgen norge nyttårsaften

Om du har lyst til å se flere bilder fra dette dessertbordet og lese mer om innholdet finner du et eget innlegg om bordet HER


Etiketter er jeg alltid veldig glad i å ha på dessertbord, både fordi man ikke alltid vet hva alt er – men også fordi det kan være utrolig kjekt ved eventuelle allergier osv. Skriv på tekst før du printer ut, eller skriv på for hånd etterpå.

dessertbord nyttår fyrverkeri toners design


Jeg laget også skilt som vi brukte til å pynte cupcakes med – disse er selvsagt også supre til å pynte andre søtsaker med!

nyttår nyttårsaften dessertbord gratis

Banner! Vanligvis designer jeg dette slik at jeg kan feste det til veggen bak dessertbordet – men siden jeg hadde med dessertbordet på GMN denne gangen festet jeg det isteden til duken på bordet, og hang dette foran. (vi står jo alltid bak) – her gjør du selvsagt akkurat hva du selv ønsker, uansett gjør et banner MYE ut av seg ♥ Jeg printet også dette ut på glossy fotopapir, teipet fast til silkebånd på baksiden og pyntet med en sløyfe i hver ende av banneret.

2_banner_nyttar_tonerose_design

0_banner_nyttar_tonerose_design

1_banner_nyttar_tonerose_design

7_banner_nyttar_tonerose_design

Selve dessertbordet gikk i svart/hvitt og sølv – men med innslag av knalle farger/fyrverkeri. Etter inspirasjon ifra Lukas på 6 år ♥ Dermed kan oppsettet til bordet veldig fint brukes om man ordner istand selskap til kun voksne, men de litt mer barnslige dessertene kan fint skiftes ut med det man selv liker aller aller best ♥

 Kjempegøy om du ble inspirert til å bruke dette på nyttårsaften! Etikettene er også fine å bruke som bordkort =) Hele dette dessertbordet finner du HER. Jeg ønsker deg en NYDELIG kveld videre – håper du har kost deg sammen med de du er glad i denne 2. juledag! ♥

Stor klem!

// mer inspirasjon til nyttår finner du samlet HER

// mer gratis print finner du HER

// inspirasjon til dessertbord HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...