{ Gratis print // Trylleformelhefte // Harry Potter bursdag }

Da tror jeg det kun gjensto å dele trylleformelheftet jeg designet til Harry Potter – bursdagen til Daniel, håper det faller i smak!

Vi laget tryllestaver til alle barna, dette var VELDIG populært! Når de da fikk egne trylleformelbøker i tillegg ble det mange trollmannsdueller, haha! Kjempegøy!

Tryllestavene laget jeg/vi av spisepinner, limpistol + lim, noen små charms i fasong av edderkopper, hodeskalle, nøkler, ugler osv + maling. Du finner DIY av hvordan lage disse HER, superenkelt og effektfullt! =)

Til trylleformelheftene valgte vi ut noen formler som vi husket etter å ha lest bøkene (vi er nå på bok nr 6, kjempegøy!) – i tillegg gikk jeg på nett for å finne noen flere.

Det ble også plass i “bøkene” til å kunne skrive inn flere formler/lage sine egne =)

Klikk på bildene/designet for å få det større slik at det egner seg enda bedre for utskrift. Coveret (bildet over) printet jeg ut på glossy fotopapir. Bildet over ble til siden som kom innenfor coveret, dette printet jeg ut på vanlig hvitt papir. Hvert cover/innside-design holder til 4 trylleformelhefter.
Bildet over er designet som klippes fra hverandre som blir til innholdet i formelheftene – dvs alle formlene =) Jeg klippet de fra hverandre i fire, dvs at det da blir oppslag som jeg brettet på midten og stiftet sammen ved å legge coveret først, deretter innsiden / arket til å skrive navnet sitt på, og til slutt alle formlene – så stiftet jeg på midten med vanlig stiftemaskin =)

Ta-taaa!

Trylleformelhefter i lomme-format! =)

Har du lyst på annen gratis print til Harry Potter – party finner du alle innleggene fra denne bursdagen samlet HER, alle skilt osv samlet HER.

Vi koste oss MASSE med forberedelsene (og selve feiringene!) til denne bursdagen, STOR stas med Harry Potter! =)

Stor klem!

// du finner alle Harry Potter – innlegg HER

// all barnebursdag-inspirasjon i egne kategorier øverst på siden i rullgardinmeny, eller alt samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...