{ Gratis cupcake / kake – skilt / dekor til spionbursdag }

Flere har etterspurt skilt osv som jeg brukte til å pynte kaka i spionbursdagen til Daniel – så her kommer noe! Alle trykksaker vil komme for bestilling hos JapanPhoto som du finner på dette dessertbordet, men her kommer altså litt diverse dekor gratis. Hele dessertbordet finner du HER. Dette dessertbordet designet jeg slik at det er ENKELT å lage, jeg bakte så og si ingenting!

Lettvint!

spion bursdag cupcakes KL5A1369

Du kan bruke printene til skilt på cupcakes for eksempel, print på feks glossy fotopapir som jeg gjorde – eller hvit kartong. Klipp rundt og teip 2stk sammen med et papirsugerør som pinne. Lettvint og stilig!
(papirsugerør fra FestFabrikken)


spion bursdag spy cake kake KL5A1368

Til denne bursdagen laget jeg en ENKEL bursdag (veldig enkel til meg å være, vanligvis elsker jeg å lage designkaker – men dette tar tiiiiiid) Dermed var det veldig deilig og lettvint med en kake hvor pynten kun var ikke-spiselig og dermed veldig lettvint å printe ut og feste til papirsugører (papirsugerør fra FestFabrikken) Kaka er i ekte JukseSuperMamma-stil ferdig kjøpt sukkerbrød dynket med masse fruktjuice og fylt med vaniljekrem, moste bananer, valnøttbiter og masse friske bær. Trukket med et lag fløtekrem. Nam!

(jeg kjøpte også ferdig vaniljekrem, pisket kun fløte og melis til kremen rundt, og blandet halvparten av denne sammen med den ferdigkjøpte vaniljekremen. VELDIG lettvint, og godt!) Du kan bruke disse skiltene som pynt på kaka, feks med et bilde av spionen/bursdagsbarnet?  Men bestiller du en pakke med trykksaker fra JapanPhoto vil du kunne bruke av invitasjonene, bordkorskiltene, banneret osv osv til å dekorere kaka. Kun fantasien som setter grenser! =)

skilt og dekor til spionbursdag tonerosedesign

Trykker du på bildet over vil det poppe opp i større størrelse, og du kan printe det ut. Jeg brukte glossy fotopapir, men du kan selvsagt bruke hvit kartong el også =)

spion bursdag dessertbord barnebursdag KL5A1371

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

// alle innlegg fra denne bursdagen finner du HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...