{ Gratis tall til adventskalender // Julekalender // Glitter & gull }

I går skrev jeg noen ord om planleggingen av årets adventskalender her i huset – og dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele noen tall jeg har designet til kalenderen! Jeg tenkte å pakke inn gavene til småtassene i gavepapir – og istedenfor å skrive tallene på med tusj tenkte jeg det kunne være stilig med disse printene isteden.

Håper du liker de! =)Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign

Gratis tall til julekalender / hjemmelaget adventskalender

Klikk på bildene slik at printene blir større og egner seg bedre til utskrift. Skriv gjerne ut på glossy fotopapir eller hvit kartong. Klipp ut og lag enten hull med en hullemaskin for å tre på gavebånd, eller fest til gavene ved å bruke feks dobbeltsidig teip.

Gratis print til privat bruk, enjoy! ♥

Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

Her i huset setter jeg gjerne på en julefilm på netlix etter at gutta har gått og lagt seg, har med ipad´n til spisestuebordet og strør om meg med små pakker, talletiketter, teip, gavepapir og glitter. Det er greit å innstille seg på at det vil ta litt tid å pakke inn – 48 pakker tar litt tid! =)

Have fun!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...