Gratulerer med dagen // 17. Mai

Gratulerer med dagen!

I år blir det en ganske annerledes 17. Mai enn vanlig – men jeg håper DU får en HERLIG dag uansett!! =) Her hos oss gleder vi oss til en deilig dag sammen, selv om vi vanligvis er samlet mange mange flere – er jeg overbevist om at også årets 17.Mai blir en kjempefin dag. Så får vi heller ta det igjen neste år med vanlig feiring =)

17. Mai

Hvordan pleier dere å feire 17.Mai? Vi storkoser oss – vanligvis er vi invitert bort til familie til deilig 17.Mai-frokost, deretter er det barnetog og leiker på skolen og så avsluttes vanligvis dagen med at vi er invitert til deilig grilling hjemme hos enda mer familie. Så vi reiser rett og slett rundt til dekket bord hele dagen, og er sammen med veldig mange, hihi! Veldig veldig koselig dag =)

I år blir det annerledes , men vi skal definitivt kose oss. Det blir 17.Mai-leiker, is og god mat – og deilig grilling på verandaen =) Alt blir bare i litt mindre skala. Mulig det blir steiking av vafler ute også, det har minstemann ønsket seg. Det blir hjemme-varianten av 17.Mai leker ala slik som det pleier å være på skolen, håper og tror det blir kos!

Ønsker deg en DEILIG 17. Mai – håper du koser deg masse i dag!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply