“Grotte” av piltregreiner

IMG_9920 2
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ Da er det vel på tide med en oppdatering på pilgrotta? Den begynner å bli akkurat slik jeg håpet, kjempegøy! Skikkelig grønn, og forholdsvis tett!  Jeg har plassert en “vanlig” benk inni grotta, og håper etterhvert å kunne bytte ut denne med en steinbenk. Uansett benk storkoser gutta seg der – som dere kan se! ♥ Grotta laget jeg for noen sesonger tilbake – jeg tegnet opp en halvsirkel i jorda, og preset nedi grener fra et piltre som stefaren min hadde kuttet da han beskjærte piltrær. Kjempesnilt! Jeg plasserte pinnen med jevne mellomrom skrått ned i jorda, og deretter flettet jeg grenene sammen etterhvert som jeg flettet meg oppover. Jeg har skrevet litt mer om hvordan jeg laget pilgrotta mi HER.
pilgrotte
Over er en liten collage av grotta ifra tidligere sesonger – jeg gleder meg til roseblomstringen starter inni grotta! ♥  Som dere ser på bildet øverst (gårsdagens bilde) så har jeg litt å henge fingra i der ute. Men men, selv om skvallerkål er en smule frustrerende fordi det sprer seg veldig – gleder jeg meg over at det iallefall ikke er brennesle, tistler el. Det kunne vært verre! Skvallerkål er da bare grønt..? hihi! Uansett, det skal bli deilig å få ordnet litt der ute! Jeg anbefaler absolutt å lage noe av pil – det er kjempegøy! Og er rimelig, og en forholdsvis enkel måte å få litt høyde i hagen på! ♥   Mitt neste prosjekt i hagen med pilgrener, er å lage lavo til gutta på leikeplassen deres. Tror det blir gøy! ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag  – jeg håper dagen din blir STRÅLENDE! ♥  Stor klem fra meg!
tonerose underskrift

7 Comments

 • anette on June 2, 2012

  heihei :))

  oi så utrolig skjønt!!nyyyydelig tonerose!! den flinkeste av de flinkeste du som alltid :o)) blir herlig inspirert av denne fantastiske hagen :o))

  ønsker deg og dine ei strålende helg!!

  klemmer anette:)

 • Tonerose on June 2, 2012

  Hei Margareth,

  Søta!!! hjertelig takk for så gode ord!! ♥ Hihi, så koselig!!

  Så gøy at hun lager pilgjerde – det blir så frodig og lekkert!! Stilig!

  Jeg ønsker deg en HERLIG helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 2, 2012

  Hei A-H,

  Så koselig, hjertelig takk for det!!! ♥

  Oj, så bra! Det er smart – jeg vil absolutt tro det blir skikkelig frodig da!! Jepp, både New Dawn og Astrid Lindgren har sarte nydeelig farge. AKkurat slik jeg liker best på roser!! :o)

  Riktig god helg!!

  stor klem!

 • Tonerose on June 2, 2012

  Hei Camilla,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  RIktig god helg til deg også!!

  Stor klem!

 • Villaveien nr 1 on June 1, 2012

  Wow så kjempeflott du flinke Tonerose.
  Jeg er så fasinert av det du skaper.

  Er fan av deg jeg da…

  Sånn pliegjerdet holder kusinen min på med i hagen. og det blir så flott der det vokser.

  Ha en fin dag du skjønneste:)

 • A-H on June 1, 2012

  Så artig! Hagen din ser fantastisk ut synes jeg;)

  Her er også snart rosene ute og blomstrer, er veldig mange knopper i år!! Vi fikk okser i våres og jeg passet på å bruke gjødsel fra de på rosene, ser ut til å ha gjort susen på hagen i år, frodig er ordet 🙂 Jeg har New Dawn( tror jeg) og Astrid Lindgren, synes de har så nydelig rosafarge:)

  God helg til deg:)

 • Hjem og Glede on June 1, 2012

  Nydelige bilder!
  Skikkelig romantisk hage….love it!
  God helg du flinkeste!

  Klem Camilla;)

Leave a Reply