Guttaboys ♥

takkekort julen 2011 bakpå komp merka
Velkommen! ♥ Jeg oppdaga plutselig at jeg har jo ikke blogget takkekorta fra jula enda…! I år ble det enkle kort uten noe videre scrapping – etter julefeiring hjemme, planlegging av bursdagselskap til Daniel og alt annet som stod på tapetet – var jeg igrunnen bare veldig glad for at jeg fikk de klare etterhvert! hihi. Men, uansett tenkte jeg det kunne være gøy å blogge litt om det – selv synes jeg det alltid er herlig å få inspirasjon fra hvordan andre gjør ting, så kanskje det er noen som vil se/lese? ♥
IMG_2514 lukas og daniel komp merka
Jeg brettet grov metallic svart kartong  i 15cm x 15cm kort, og på utsiden limte jeg fast bildet med teksten. Inni kortet limte jeg fast bildet med nærbildene på den ene siden, på den andre siden skrev jeg tekst på hvit kartong med struktur. Teksten inni kortet, samt adresselappene pleier jeg forresten alltid å printe ut – det har blitt vane her i huset. Jeg skriver uansett personlig/ulike tekster til alle, men jeg synes det går minst like raskt som å skrive for hånd – og en smule jevnere/penere! hihi. På baksiden festet jeg det siste bildet – that’s it! Ja, også festet jeg bredt svart silkebånd med hvite stjerner rundt hele kortet utenpå, og der silkebåndet overlappet limte jeg fast adresseavsender-lapper jeg laget med svart bakgrunn og litt stjerner. Gutta fotograferte jeg såklart i sine nye superkule stjernedresser (onepiece) som de bor i om dagen! hihi. (Jeg bruker forresten alltid dobbeltsidig teip når jeg scrapper, synes det er det eneste som sitter i lengden.)
takkekort julen 2011 inni komp merka
Gutta STORkoser seg i kjøkkenet sitt om dagen! Det er helt herlig nå som Daniel har blitt et helt år, og gutta kan leike sammen. De er jo så flinke og snille med hverandre! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon!! Stor klem fra meg! ♥

6 Comments

 • Tonerose on February 19, 2012

  Hei igjen Reidun,

  Mmmmmmmm! Dette høres deilig ut! FLINKE DEG!! hvitt og blått blir lekkert – klassisk og elegant fargevalg til dåp :o)

  Det går helt sikkert KJEMPEBRA, dette fikser du fint!! :o) Kos deg masse!

  Tusen takk for det, håper du også har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Reidun on February 18, 2012

  Heisann =0))
  Tenkte å prøve ut cakepops,cupcakes,pute kaken,sjokoladen me baby skrift på også blir det vell litt kaker til.
  Ska bruke blått og hvitt så blir spennende.
  Vi får se kordan det går,hihi.
  Riktig god helg,klemz=0))

 • Tonerose on February 18, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig takk for det! ♥

  Så moro!! Tviler ikke på at det ble stor suksess! Også så masse du laget – snille deg! Skjønner godt at bursdagsbarnet var storfornøyd!!! :o) hihi, så gøy at alle ville ha med popcornbegrene hjem!! hihi!

  Så gøy med familieselskap og kakebaking! Makroner er jo sååå godt! :o) marsipankake og greier! Hvordan har du lyst til å pynte den? Kos deg masse med forberedelsnee i dag, og ikke minst selskap!! :o)

  regner med du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 18, 2012

  Hei Reidun,

  hihi, så søt du er! Bergen er nok litt langt unna ja! :o)

  Så gøy at du vil prøve deg på noe av det jeg har blogget om – du fikser det garantert lett! …hva frister mest å prøve se på? Gleder meg til å høre hva du bestemmer deg for! Så gøy å forberede dåp! Har du bestemt deg for farger, og evt tema? :o) Kos deg masse med forberedelsene!!

  Hjertelig takk for så gode ord søta! ♥

  Stor klem!

 • A-H on February 17, 2012

  Så skjønne gutter du har;) Nydelig kort!

  Barneselskapet gikk av stabelen i går og bursdagsbarnet var kjempefornøyd!!
  Lagde din sjokoladecupcakes-oppskrift men stekte den i rundform, siden hun ville ha kvikklunch stående på siden og nonsto oppå:) Veldig nam!
  Popcornet ble poppis, og alle ville ha med begeret hjem, hihi!
  Som småsnacks hadde jeg, marengstopper, melon på pinne, cakepops og cupcakes. .
  All takk til deg for inspirasjon:)

  I morgen skal jeg kose meg med premierebaking til familieselskapet!! Makroner skal testes og så skal jeg prøve meg på sukkerbrød til marsipankaka! Spennende, og jeg gleder meg masse:)

  Ha en fiin helg:)

 • Reidun on February 17, 2012

  Hei igjen! Sååå nyydelige=0))Va jo du som sku ha fått laget til kaker og diverse til dåpen som eg ska ha her i Bergen i beg. av mars.
  Kanskje eg må prøve ut nåkke av det du har oppskrifter på her,alt e jo perfekt=0)))
  Mange sider eg enno ikkje har kommet meg igjennom for eg oppdaget siden din igår,men det ble noen timer innpå her.Helt målløs kor flink du e,eg og vil=0))hihi

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...