ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Hageidyll ♥

IMG_0855
Velkommen til ToneroseDesign! Hjertelig takk for alle herlige hilsninger både kommentarer og mail, dere er de skjønneste bloggvennene i verden! ♥ Jeg er snart frisk igjen  – VIDUNDERLIG!! Jeg håper du nyter deilige sommerdager, tenk at i dag er det allerede helg igjen  – jeg håper du har tid/mulighet til å slappe av og bare kose deg massevis de neste par dagene! ♥
IMG_0863
Dagens bilder er av våre skjønne små – de stortives inni pilgrotta jeg laget i hagen. Der er det deilig å sitte i steikende sol, inni der er det nesten alltid sval skygge. Her har de i tillegg fått hver sin lille boks med frokostblanding – kan man ha det bedre? ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir PERFEKT! Stor klem!
tonerose underskrift
10 Comments
 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Ludmila,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Håper du får en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Camilla,

  Hjerteig takk søte du!! ♥ Jeg håper du også har hatt en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Cecili,

  hihi, ikke sant? =)

  Åh….. IDYLISK!! Høres helt HERLIG ut søta!! Detta bir BRA!! Gleder meg til å se bilder når dette en dag står klart. KOmmer til å bli LEKKERT!

  Trollhassel har jeg også lyst på i hagen – SÅ dekorativt! også så stilig om vinter’n også! Rosa hortensia er vakre! =)

  Takk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Ranja,

  Takk! =) Mhmm, det skjønner jeg godt! Vi har en hammock i hagen – men den begynner å bli LITT sliten – jeg har SÅ lyst på en nyyyyyydelig en de har på Hageland.. Håper etterhvert å kunne kjøpe en slik og bytte ut med den gamle! =)

  Åh, må titte innom bloggen din!!

  Stor klem!

 • Anonymous on June 23, 2012

  ♥♥♥ Go’guttene til Famma det ♥♥♥

  Herlig bilde. Du er virkelig flink fotograf!

 • Cecilie G on June 22, 2012

  Så koselig sted å sitte : )

  Jeg har en stoor jasminbusk/tre, som jeg har planer om å lage til noe lignede. Klippe og forme grenene foran. Har faktisk tenkt å støpe en liten benk som du har vist tidligee å sette der. Så skal jeg støpe nye trappetrinn i den hemlige trappen vår : )Men når jeg får gjort det – det er litt usikkert.

  I går plantet jeg trollhassel tre : ) og 2 rosa Hortensia. Deilig med hagearbeid.
  God bedring 🙂

 • Ranja on June 22, 2012

  Så koselig det så ut inni der da 😀 Har lyst på en hammock, eller en fin benk til hagen selv 🙂

  Utfordrer deg forresten til å bli med på bloggutfordringen på bloggen min – Ukens lykkelige øyeblikk, under temaet “helgekos” 🙂

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0