Hageidyll ♥

IMG_0855
Velkommen til ToneroseDesign! Hjertelig takk for alle herlige hilsninger både kommentarer og mail, dere er de skjønneste bloggvennene i verden! ♥ Jeg er snart frisk igjen  – VIDUNDERLIG!! Jeg håper du nyter deilige sommerdager, tenk at i dag er det allerede helg igjen  – jeg håper du har tid/mulighet til å slappe av og bare kose deg massevis de neste par dagene! ♥
IMG_0863
Dagens bilder er av våre skjønne små – de stortives inni pilgrotta jeg laget i hagen. Der er det deilig å sitte i steikende sol, inni der er det nesten alltid sval skygge. Her har de i tillegg fått hver sin lille boks med frokostblanding – kan man ha det bedre? ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir PERFEKT! Stor klem!
tonerose underskrift

10 Comments

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Famma,

  Hjertelig takk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Ludmila,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Håper du får en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Camilla,

  Hjerteig takk søte du!! ♥ Jeg håper du også har hatt en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Cecili,

  hihi, ikke sant? =)

  Åh….. IDYLISK!! Høres helt HERLIG ut søta!! Detta bir BRA!! Gleder meg til å se bilder når dette en dag står klart. KOmmer til å bli LEKKERT!

  Trollhassel har jeg også lyst på i hagen – SÅ dekorativt! også så stilig om vinter’n også! Rosa hortensia er vakre! =)

  Takk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on June 25, 2012

  Hei Ranja,

  Takk! =) Mhmm, det skjønner jeg godt! Vi har en hammock i hagen – men den begynner å bli LITT sliten – jeg har SÅ lyst på en nyyyyyydelig en de har på Hageland.. Håper etterhvert å kunne kjøpe en slik og bytte ut med den gamle! =)

  Åh, må titte innom bloggen din!!

  Stor klem!

 • Anonymous on June 23, 2012

  ♥♥♥ Go’guttene til Famma det ♥♥♥

  Herlig bilde. Du er virkelig flink fotograf!

 • Ludmila on June 23, 2012

  For noen herlige bilder av guttene dine!

  Ha en fin helg!

 • Hjem og Glede on June 22, 2012

  Så herlig!
  God St.Hans til deg.kose deg massevis du flinke!

  Smil og klem
  Camilla

 • Cecilie G on June 22, 2012

  Så koselig sted å sitte : )

  Jeg har en stoor jasminbusk/tre, som jeg har planer om å lage til noe lignede. Klippe og forme grenene foran. Har faktisk tenkt å støpe en liten benk som du har vist tidligee å sette der. Så skal jeg støpe nye trappetrinn i den hemlige trappen vår : )Men når jeg får gjort det – det er litt usikkert.

  I går plantet jeg trollhassel tre : ) og 2 rosa Hortensia. Deilig med hagearbeid.
  God bedring 🙂

 • Ranja on June 22, 2012

  Så koselig det så ut inni der da 😀 Har lyst på en hammock, eller en fin benk til hagen selv 🙂

  Utfordrer deg forresten til å bli med på bloggutfordringen på bloggen min – Ukens lykkelige øyeblikk, under temaet “helgekos” 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...