Hageinspirasjon

hageinspirasjon
Velkommen! Jeg og gutta koser oss masse ute i det herlige vårværet, og jeg har såklart begynt å planlegge litt hage! ♥ Jeg vil anta og og tro at det kanskje ikke bare er jeg som tenker litt hage om dagen, og dermed tenkte jeg at det kunne være på sin plass med et hageinnlegg i dag! Klikk deg videre for å lese mer/se bilder…

IMG_5888_thumb[5]
I hagen er det nydelige små krokus som titter frem både her og der – en herlig vakker tid!! Alle bildene jeg viser i dag er fra hagen vår fra tidligere sesonger, jeg har sittet og tittet litt bakover på bloggen – og tenkte det kunne være stas med litt sommerbilder også…!
BESKJR~1_thumb[1]
Ah, som jeg gleder meg til roseblomstring igjen!! ♥
IMG_6175_thumb4IMG_6312_thumb4
Jeg er LITT glad i engler, og rundt omkring i hagen har jeg plassert noen.. hihi! Overraskende mange har jeg faktisk kjøpt på Nille – de har ofte supersøte engler synes jeg, slik som denne over!
komprimert CIMG1124komprimert CIMG1041
Det ble visst litt gamle bilder også her – det er ikke akkurat alt som ser slik ut i hagen i dag! jaja. Oppdaterte bilder av hagen kommer helt sikkert etterhvert, men enn så lenge antar jeg at det kan være litt deilig med sommerbilder uansett! ♥
IMG_7733_thumb[6]
Jeg gravde damm i hagen ikke så veldig lenge etter at vi flyttet hit, og har vært SÅ glad for at jeg gjorde det. Vann i hagen er helt herlig!! Lyden av dryppende vann, solen som glitrer i vannflaten…
18042008207_komprimert_thumb[1]
…rosa hansker – såklart! hihi.
beskj_rt_og_komprimert_CIMG0557_thumb[1]
Her er et bilde da dammen var forholdsvis fersk – og ikke minst rosebedet like foran! Pus koser seg på benken, inni “pilgrotta” – og nyter livet!
komprimert_CIMG0480_thumb[1]
Lys i dammen, under fotenespurten.. En trolsk stemning!
IMG_6365_thumb[4] IMG_6376_thumb[4]
I fjor fylte jeg igjen dammen… Vi har plutselig to små gutter, og de er nå høyt og lavt! Jeg syntes det var en kjiiiip avgjørelse å ta, men jeg får heller glede meg til jeg kan lage ny damm igjen etterhvert! ♥ Det gleder jeg meg VELDIG til!!
CIMG0049_komprimert_thumb[1]
Enn så lenge funderer jeg på andre måter å få vann inn i hagen igjen – som er betydelig sikrere for småtassene våre, og vennene deres! Vi har en nydelig fontene som jeg synes er herlig, den skal få ny pumpe i år – så kommer den til sin rett igjen. Så vi har litt vann der da!
komprimert CIMG1301IMG_7701_thumb[4]
Fant vist ikke noe ålreit bilde av den i farten – her er et underveis-bilde – der kan man iallefall se den! hihi. Her ser du forresten min fiffige “mannen-er-borte-i-helga,da-må-jeg-jo-finne-på-noe”-hageportal med port…  Jeg hadde så lyst til å ha en portal jeg kunne feste små lys i, også synes jeg det er så herlig med port! Hva er mer velkommende enn en åpen port?
IMG_7723_thumb[1]
Hagen vår er kaotisk – og – ikke – ferdig,men jeg gleder meg til å kunne fortsette å pusle på i hagen; og etterhvert få en litt mer helhet der ute!!
komprimert CIMG0963komprimert 050620091400
Det har plutselig blitt masse leiker i hagen, og i fjor monterte jeg også sammen en sandkasse til gutta. Det har ikke blitt så mye “haging” den siste tiden – men i år går begge gutta selv, og dermed regner jeg med at det blir mye leiking der ute, og forhåpentlig en del hagearbeid på meg! Gleder meg!! ♥
IMG_7694_thumb[1]IMG_7717_thumb
Årets hageplaner/det jeg har lyst til, er iallefall å lage en “lavo” av pilgrener! Noe alà det jeg har laget ved dammen – bare formet som en lavvo til gutta!
IMG_7505_thumb4_thumb[1]IMG_7476_thumb4_thumb[1]
Tror det kan bli VELDIG stas å ha borte i leikeplassen deres, blir som et lite hus etterhvert! Å lage noe av pilgrener er kjempegøy, men krever litt tålmodighet! hihi. Om du vil lese om hvordan jeg laget pilgrotta har jeg skrevet litt om det her.
IMG_6860_thumb[1]_thumb[1]
Ellers er det massssse jeg har lyst til i hagen, det kommer helt sikkert bilder etterhvert som jeg finner på sprell!
IMG_6315_thumb[1]
…mer betongstøping MÅ det jo bli!
IMG_5468_thumb[1]
Knallgøy for gutta å være med på også! Gleder meg!! ♥
IMG_6291_thumb1
Ja, også har jeg VELDIG lyst på den store hageportalen ifra Clas Ohlson – tror den hadde passet perfekt til å ha vinranka klatrende over seg!! Ja, også en NYDELIG hammock drømmer jeg også om.. De hadde den på Hagelandet rett borti her for flere år siden – og nå har de nylig fått den inn igjen. Lekker!!
beskj_rt_og_komprimert_CIMG0482_thumb[1]BE0437~1_thumb[1]_thumb[1]
Det finnes massevis å glede seg over og drømme om når det gjelder hage! Jeg føler at dette ble et litt rotete innlegg – men jeg håper uansett at det kan være til insirasjon! ♥ Den nydelige klatrerosa du ser på bildene over heter forresten Lykkefund, og dufter himmelsk!!
Jeg håper dette VIDUNDERLIGE vårværet fortsetter, vi nyter deilige dager ute – og håper du gjør det samme!
Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper du får en MAGISK dag!! ♥  Stor klem fra meg!

12 Comments

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei Marthe,

  Søta! Snill du er, koselig at likte bildene! :o)

  Ja – lykkefund er helt herlig, den blomstrer VAKKERT! :o) Helt overdådig lekkert, også vokser den så raskt! Desverre remonterer den ikke – men den er vel verdt en plass i hagen allikevel!

  Så gøy at du liker idèen – i år har jeg SÅ lyst til å prøve meg på det!

  HIhi, ikke sant? samme her!! :o)

  tusen takk for det- håper du koser de hjemme med herlige familien din!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei Reidun,

  Du er så herlig!! Hjertelig tusen takk søta!! Snille deg! ♥

  Jeg synes det er kjempekos å styre på ute i hagen – det gjelder bare å få tid til det! :o)

  Håper du har en vidunderlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei Caroline,

  Hjertelig takk for så god ord søta!! ♥ Ja, ikke sant? Helt herlig!! :o)

  oj, så gøy med en lykkefund! heldige deg som fikk den – moro!! HIhi, jeg er akkurat lik som deg – er det ikke frost i bakken kan man jo fint grave, ikke sant?? hihi! Krysser fingrene for deg! :o) Her har det også vært helt utrolig vær i det siste, skikkelig sommer! herlig!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk for gode ord!! :o)

  HIhi,kanskje det? Jeg synes det er herlig terapi – og masse kos!!

  Åh – veldig gjerne!! gi meg et lite pip om du gjør det, kjempemoro!! ♥

  Flinke dere er, og SNILLE!!

  Håper du har en herlig dag, og kos dere masse i morgen!!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig tusen takk!! ♥ Hihi, så snill du er!! Takk, jeg er veldig glad i det gamle inngangspartiet – vi bor i et gammelt hus; med alt det positive og negative! :o)

  Så gøy at du også er like hagegal som meg! Mhmm, skjønner hva du mener! :o) håper alt du kjøpte er NYDELIG – og lekrere enn forventet! :o)

  Tusen takk for det – håper du har en deilig dag!!

  stor klem!

 • Tonerose on March 28, 2012

  Hei Celia,

  Hjertelig takk søta!! ♥

  Stor klem!

 • Reidun on March 28, 2012

  Utrolig koselig hage=0))) også så mye fine blomster og engler,synest det va kjempe koselig no eg=0))
  Du e flink til alt du,blir utrolig fint alt du gjør.Gleder meg til å få en koselig hage engang,har ikkje vært så mye interesert der nei..men når du titter innom her så får du jo lyst til å holde på med det meste=0))) Flinke,flinke deg=0)))
  Klemz

 • Caroline on March 27, 2012

  NYDELIG hage du har!
  Det ligger mye arbeid bak det å få en fin hage,så gjelder det jo å ha gode ideer også.
  Mange flotte blikkfang i din hage!
  Åååå som jeg gleder meg til hagen våkner mer til liv,herlig å vandre rundt i hagen en sen sommerkveld å bare nyte duften av alle plantene og blomstene:)

  Jeg plantet en lykkefund rose idag,fikk den av mine foreldre,de hadde den i deres hage,2 år gammel…Er litt redd for at det er for tidlig å plante om,men tok sjangsen å krysser fingrene!
  Det har vært så varmt her på sørvestlandet,så rosene har museører allerede:)

  Mye flott hageinspirasjon her hos deg,gleder meg til flere hageinnlegg;)
  Klem Caroline

 • Lene on March 27, 2012

  Så nydelig hage, og kjempefine blomster 🙂 Er ikke flink med hage jeg og har faktisk ikke en eneste plante :/ Men kanskje kommer interessen etterhvert hos meg, bedre sent enn aldri hihi. Var i hvertfall masse inspirasjon å hente her 🙂

  Skal se om jeg kan få lagt opp noen bilder på facebook etterhvert av kakene vi har bakt 🙂 Både unger og lærere som vi var hos i dag var veldig fornøyde, så nå er det bare 8. klassingene igjen på torsdag 🙂 Satser på at det blir suksess hos de også 🙂

  Ha en strålende kveld 🙂

  Stor klem <3

 • Marthe on March 27, 2012

  Nydelige bilder av hagen din! Masse inspirasjon å hente på disse bildene! Må nok få meg en sånn Lykkefund-rosebusk, den var jo helt herlig! kjempegod ide med pil-lavvo! det gleder jeg meg til å høre mer om:) Nå klør det i fingrene etter å sette i gang med å spa og ordne i hagen!
  Håper du har en super dag og koser deg med gutta dine!!
  Stor klem:-)

 • A-H on March 27, 2012

  For en flott hage du har!! Den bugner jo av vakre blomster;) Og for et kjempefint inngangsparti!!!Skjønner godt du gleder deg til å holde på i gahen din;)

  Da vi flyttet hit for snart 4 år siden fikk jeg hageinteressen med på kjøpet, synes det er kjempemoro med alt som spirer! Og gleder meg til å se om det jeg kjøpte på salg i fjor høst blir sånn jeg hadde tenkt!!

  Ha en fin dag:)

 • celia on March 27, 2012

  For noen fine bilder Tone! :o)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...