Hagen ‘by night’!

Tenkte det var på tide å dokumentere hvordan det ser ut om kvelden, eller iallefall noen steder i hagen… Noe av det jeg er aller mest fornøyd med i hagen, er at jeg prøvde meg på å lage dam – det var virkelig verdt jobben! Selv om jeg ikke var like overbevist da jeg gravde og gravde og gravde og gravde litt til.. phui. Det er en liten pumpe i dammen, og jeg monterte fast en liten spotlight i pumpen – slik at vannet som spruter opp kan bli belyst på kvelden. Det gir en herlig effekt – en litt trolsk stemning!! …absolutt å anbefale! Det er sant som de sier, vann gir virkelig liv til hagen! Da vi var på ferie kjøpte jeg de merkeligste souvenirer – deriblant en solcellekule – som flyter i dammen! Det var ikke videre enkelt å ta bilde av den, men den skifter gradvis og sakte over fra ulike duse farger – grønn, blå og rød.. Litt utenom det vanlige! En annen ting jeg også pakket koffterfen full av (jepp, mannen min gav seg over, og det forstår jeg jo igrunnen…) var disse lyktene! De står langs stien forløpig, men har etterhvert lyst til å ha de etter hverandre fra porten og bort til inngangsdøra… Men det kommer etterhvert! ;o)

Tusen takk for all hjelpen i forhold til porten, portal og beplantning!! …jeg har nå begynt å snekre! Det blir noe veeeldig enkelt, men det blir iallefall noe! ;o) Jeg måtte ta kvelden i stad da det begynte å bli så mørkt at jeg ikke lenger så helt hva jeg dreiv med.. Hva annet er vel mer naturlig for ei 25 år gammal jente som er aleine hjemme en fredagskveld, enn å snekre litt?? Jepp, nå har jeg jo aldri påstått at jeg er helt som alle andre heller da.. ;o) Jeg håper å bli ferdig i morgen!

1 Comment

  • Ninni on September 21, 2008

    Nyyydelig fontene ‘by night’! Vedig dekorativt med belyst vann 🙂 I tillegg til at jeg er imponert over haven din, er også imponert over at su bare begynte å snekre en rosebue sånn helt uten videre og uten arbeidstegninger. Du spurte om jeg anbefalte deg å kjøpe boken jeg foreslo, Ja! Du er som er så nevenyttig kommer helt sikkert til å finne andre prosjekter å fylle fredagskveldene med 🙂

Leave a Reply